Fröken Foodie logo

Fröken Foodie

Julklappar från Fröken Foodie är perfekta för er som vill ge bort ett riktigt mathantverk till era anställda. Med väl utvalda råvaror i högsta kvalitet förmedlar Fröken Foodie förstklassigt mathantverk till landets alla hörn och kanter. Genom att nästan enbart använda sig av svenska producenter får ni de bästa varorna i en matgåva från Fröken Foodie.

Från Fröken Foodie kommer samtliga matgåvor vackert inslagna i en gåvokartong. Ett riktigt mathantverk från Fröken Foodie helt enkelt! För de som vill äta närproducerad mat skräddarsyr de ett unikt paket för er. Detta är möjligt på grund av ett stort urval av produkter att välja mellan.

Populära julklappar från Fröken Foodie

Publådan Fröken Foodie

Publådan

Duka upp svenska ölkorvar, svensk lufttorkad salami och en spansk specialkorv med en blandning av kryddor och sherry – lufttorkad i 40 dagar. Till det njuter ni av krispiga, snurrade ost-twists med gruyereost av ett familjeföretag, fläsksvålar och chips med en fyllig smak av serranoskinka.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Ostbrickan Fröken Foodie

Ostbrickan

Tre ljuvliga ostar – en krämig vitmögelost från sydöstra Frankrike, en medelkraftig blåmögelost och en underbart smakrik tremjölksost med lätta smörtoner från region La Mancha i Spanien. Rågkex från Olof Viktors på Österlen och en ekologisk ljuvlig marmelad från halländska Hafi. Allt du behöver för den perfekta ostbrickan.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Julbordet Fröken Foodie

Julbordet

Gammeldags rökt korvring, klassisk senap, en mycket god kräftmarinerad sill från Västkusten och en krämig blåmögelost som passar perfekt till dipknäcke som bakas för hand. Ljuvliga smaker som ger fina stunder.
Alla produkter förutom den fina blåmögelosten är tillverkat av svenska matverkare av svenska råvaror, för det är vi stolta!

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Julbordet lyx Fröken Foodie

Julbordet lyx

Kallrökt lax, hovmästarsås, två sorters sill, leverpastej, senap, rökt korvring, dipknäcke, marmelad, saffransbiscotti och brända mandlar med smak av julig kanel. Osten är en vällagrad, krämig och smakrik cheddar från England, som sig bör på julbordet, producerad av familjen Sandham i tredje generation. Vi är väldigt stolta över att alla delikatesser förutom osten är gjorda av svenska mathantverkare!

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Svenska Eko Fröken Foodie

Svenska eko-lådan

Från hjärtat av Österlen produceras det gula guldet – rapsoljan. I närheten finns kryddbonden Österlenkryddor som hantverksmässigt producerar detta smakförhöjande pantofflesalt – det betyder potatissalt på skånska. Dipknäcket är en perfekt smakkompis till buffén eller till denna ljuvliga marmelad från halländska Hafi.
Allt producerat i Sverige av ekologiska råvaror!

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Svenska eko lyx Fröken Foodie

Svenska eko-lådan lyx

Kvarn kafferosteri i Limhamn får din kaffeupplevelse att blomstra. Lufttorkade ölkorvar där grisarna fått böka fritt och chilisås med klar citrussmak. Dippknäcket och marmeladen gör sig perfekt ihop och rapsolja från Österlen är en gyllene smakbärare som passar i alla kök. Avsluta med mjölkchoklad med saltstänk som smälter på tungan och karameller från förr. Gudomligt mathantverk, allt ekologiskt och från Sverige!

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Medelhavet Fröken Foodie

Medelhavet

Det finns pasta och så finns det pasta från Filotea  – denna genuina italienska pastaproducent som inte sparar på hantverket. Filotea bjuder även på en röd pesto gjord på soltorkade tomater från Marche, perfekt till pastan, ostbrickan eller en god bit bröd. Spanska Manzanillaoliver med sin söta smak och en högkvalitativ olivolja med citronsmak – det är som att sitta under ett citronträd i södra Spanien.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Medelhavet lyx Fröken Foodie

Medelhavet lyx

Med inspiration från olika delar av Medelhavet får vi njuta av fantastiska delikatesser. Pasta, olivolja med citron som får smaklökarna att sjunga, korv lufttorkad i 40 dagar med unik smak av kryddor och sherry. Hantverksmässigt framställd pasta, olivolja med citron som får smaklökarna att sjunga, en korv lufttorkad i 40 dagar och en stor bit lagrad parmesanost från ett kooperativ som själva kör sin mjölk till mejeriet. Ni får även njuta av en marmelad med söta smaker av solmogen apelsin och fikon. Från mästarbagarna på Österlen bjuds ni på klassisk cantuccini som smakar ljuvligt.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Varför julklappar från Fröken Foodie?

Lokalt

För lokala förankringar kan Fröken Foodie välja produkter utifrån en specifik del av Sverige, så lokalt som från en särskild ort. Det innebär möjlighet till lokalproducerade matgåvor till anställda!

Omsorg

Julklappar från Fröken Foodie är omsorgsfullt och noggrannt utvalda, med stort fokus på producenterna. Delikatesser till anställda valda med omsorg, speciellt de produkter som kommer utifrån Sveriges gränser.

Skräddarsytt

Matgåvorna från Fröken Foodie är fint inslagna med bland annat silkespapper och träull. Du har möjligheten att skräddarsy din egen matkorg som julklapp till anställda. 

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se