Fröken Foodie logo

Fröken Foodie

Julklappar från Fröken Foodie är perfekta för er som vill ge bort ett riktigt mathantverk till era anställda. Med väl utvalda råvaror i högsta kvalitet förmedlar Fröken Foodie förstklassigt mathantverk till landets alla hörn och kanter. Genom att nästan enbart använda sig av svenska producenter får ni de bästa varorna i en matgåva från Fröken Foodie.

Från Fröken Foodie kommer samtliga matgåvor vackert inslagna i en gåvokartong. Ett riktigt mathantverk från Fröken Foodie helt enkelt! För de som vill äta närproducerad mat skräddarsyr de ett unikt paket för er. Detta är möjligt på grund av ett stort urval av produkter att välja mellan.

Julklappar till personal från Fröken Foodie

Populära julklappar från Fröken Foodie

Publådan i julklapp från Fröken Foodie

Publådan

Lyxigaste charkbrickan! Duka upp svenska ölkorvar, svensk lufttorkad salami och en spansk specialkorv med en blandning av kryddor och sherry – lufttorkad i 40 dagar. Till det njuter ni av helt otroligt goda friterade och saltade Valenciamandlar, fläsksvålar och chips med en fyllig smak av serranoskinka.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Veganska lådan från Fröken Foodie i julklapp

Veganska lådan

Flört med vegansk lyx! En helt ny produkt, vegansk lemoncurd som är helt underbar. Njut även av toast som flörtar med medelhavet och en bruschettamix som passar perfekt till. Avsluta med chips helt i egen liga, ett fint choklad och konfekt som är oerhört njutbart.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Jullåda från Fröken Foodie till anställda

Jullåda

En underbar julinspirerad låda för finsmakare! Vad sägs om crackers med ljuvlig smak av stilton? Kexen passar perfekt till rödlökschutney. Fantastisk senap från en anrik svensk producent är ett måste till julmaten och likaså klassiska pepparkakor. Ett mycket trevligt godis från en sockerbagare i fjärde generationen samt två härliga kryddblandningar – blanda din egen glögg och snaps. Alla produkter utom ostkexen är från svenska producenter.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Lyxig jullåda i julklapp från Fröken Foodie

Jullåda Lyx

Fullspäckad lyxlåda med juliga smaker! Helt fantastiska stiltoncrackers, tomteskum, god konfekt från en svensk sockerbagare, ljuvliga cantuccini och chokladtryffel. En oerhört god senap hör julmaten till liksom klassiska pepparkakor. Rödlökschutney är ett trevligt inslag och passar att duka upp med svensk salami och ölkorvar. Två härliga kryddblandningar – blanda din egen glögg och snaps. Alla produkter utom ostkexen är från svenska producenter.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Svenska lådan från Fröken Foodie

Svenska lådan

Svenska favoriter! Njut av svensk lufttorkad skinka från anrik producent, knäckebröd, ljuvlig marmelad och en kryddblandning som höjer matlagningen. Ni bjuds även på chips helt i egen liga med sin spröd- och krispighet, en lite mindre söt lemonad vars små bubblor flörtar med champagne och söt choklad. Allt producerat i Sverige av ekologiska råvaror!

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Svenska lådan lyx från Fröken Foodie

Svenska lådan lyx

Svensk lyx! Underbar svensk lufttorkad skinka och kryddig ölkorv från anrika producenter, en marmelad som gör sig perfekt med knäckebrödet och kryddblandningar som höjer matlagningen. Kaffe från ett microrosteri får din kaffeupplevelse att blomstra och passar perfekt med både tryffel och konfekt. Chipsen är helt i egen liga med sin spröd- och krispighet och en lite mindre söt lemonad vars små bubblor flörtar med champagne. Allt producerat i Sverige av spännande producenter!

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Medelhavet lådan från Fröken Foodie

Medelhavet

Ljuvlig medelhavsmat! Det finns pasta och så finns det pasta – denna genuina italienska pastaproducent som inte sparar på hantverket. Peston är en klassisk pesto gjord på basilika, parmesan och pecorino. Duka upp med helt underbara oliver som har en unik nötighet sötma, grissini som är ett måste och en smakrik lufttorkad salami.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Medelhavet lyx från Fröken Foodie

Medelhavet lyx

Här får ni njuta av det finaste som trakten runt Medelhavet erbjuder. En gåva fullspäckad med soliga smaker! Med inspiration från olika delar av Medelhavet får vi njuta av pasta, olivolja med citron och en specialkorv lufttorkad i 40 dagar. Ljuvlig basilikapesto med parmesan och peccorino, oliver, klassiska cantuccini och grissini. Lär er att laga paella med vår fina paellakrydda och avsluta er medelhavskväll med mandlar som får era smaklökar att sjunga – våra friterade och saltade Valenciamandlar.

Denna matgåva från Fröken Foodie levereras i fin gåvokartong.

Varför julklappar från Fröken Foodie?

Lokalt

För lokala förankringar kan Fröken Foodie välja produkter utifrån en specifik del av Sverige, så lokalt som från en särskild ort. Det innebär möjlighet till lokalproducerade matgåvor till anställda!

Omsorg

Julklappar från Fröken Foodie är omsorgsfullt och noggrannt utvalda, med stort fokus på producenterna. Delikatesser till anställda valda med omsorg, speciellt de produkter som kommer utifrån Sveriges gränser.

Skräddarsytt

Matgåvorna från Fröken Foodie är fint inslagna med bland annat silkespapper och träull. Du har möjligheten att skräddarsy din egen matkorg som julklapp till anställda. 

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se