Only Gifts logotyp

Only Gifts

Ett gåvokort från Only Gifts är en julklapp som ger mottagaren flera möjligheter. Det går att välja en enda gåva som matchar beloppet på mottaget gåvokort eller välja flera gåvor som tillsammans fyller beloppet. När du ger Only Gifts till anställda kan de även välja en dyrare gåva än beloppet täcker, och enkelt betala mellanskillnaden själv i kassan. Att skänka sin gåva till Barncancerfonden är ett annat alternativ för den som vill göra en god gärning eller inte hittar något som faller i smaken. 

Du väljer mellan olika fasta belopp när du köper gåvokort från Only Gifts till anställda. Du sätter ribban, och därefter har mottagaren flera möjligheter att välja mellan. Gåvorna är noga utvalda inom flera olika kategorier – allt från inredning till saker inom hälsa och fitness.

Gåvokort från Only Gifts till anställda
Only Gifts i julklapp
Only Gifts till anställda

Populära gåvokort från Only Gifts

Gåvokort från Only Gifts till personal

Gåvokort Only Gifts

Gåvokortet med flera möjligheter! Här kan mottagaren välja en gåva, bland många välkända varumärken, för det mottagna beloppet eller välja en större gåva och betala mellanskillnaden. Man kan även välja att skänka sin gåva till Barncancerfonden. Frakt tillkommer med 79 kr/gåvokort.

Only Gifts Gåvokort finns i följande valörer:
220, 360, 500, 800, 1000 och 5000 kr.

Varför ge Only Gifts till anställda?

Unik design

Vid beställning av minst 100 stycken gåvokort finns det möjlighet att få en egen unik design. Profilera med företagets färger eller skriv en trevlig hälsning för att önska en god jul!

Utvalda produkter

Gåvokorten består av ett flertal valbara produkter i olika kategorier. Varje gåva är noga utvald för att passa olika personligheter och intressen – allt från inredning till kök!

Olika valörer

Gåvokortet kommer i olika valörer, vilket är perfekt för att kunna anpassas till budgeten. Dessutom har mottagaren stor ekonomisk frihet då det är möjligt att betala mellanskillnaden!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se