Kay Bojesen logotyp

Kay Bojesen

Kay Bojesen är den klassiska danska designern som blivit känd för att ge liv åt träfigurer. En Kay Bojesen apa finns i många hem världen över och är en inredningsdetalj som varit omåttligt populära i flera år. Det finns många fina julklappar från Kay Bojesen att välja på, och hans fantasifulla figurer är en uppskattad gåva. Om du ger Kay Bojesen till anställda startar du en fin tradition som kan innebära början på en vacker samling i personalens hem.

Julklappar från Kay Bojesen har glimten i ögat, precis som designern bakom. Han började sin karriär som silversmed, men då han fick sonen Otto föddes fascinationen för lekfulla träfigurer fyllda av fantasi. Då kom en Kay Bojesen apa till liv och den har levt vidare i många generationer.

Ge en vacker figur från Kay Bojesen till anställda och för vidare skaparglädjen!

Populära julklappar från Kay Bojesen

Jultomte Kay Bojesen

Tomtefar

Tomtefar skapades år 1948 av Kay Bojesen är numera en kär favorit i det julpyntade hemmet. En stämningsfull detalj under granen eller i fönsterkarmen. Köp till tomtemor för att skapa ett vackert par!

Tomtemor Kay Bojesen

Tomtemor

Tomtemor är en självklar dekoration att utöka julpyntet med i raden av julklappar från Kay Bojesen. Hon är en varm och kärleksfull kompanjon till den klassiska Tomtefar.

Jule Ole Kay Bojesen

Jule Ole

Han är en uppskattad julklapp från Kay Bojesen till anställda med modernt uttryck och vackra färger. Passar i de flesta julpyntade hem och kan bli en snygg detalj på det dukade julbordet.

Jule Lise

Jule Lise

Hon är en av de sötaste julklappar från Kay Bojesen med modernt uttryck och vackra färger. Passar i de flesta julpyntade hem och kan bli en snygg detalj på det dukade julbordet, gärna tillsammans med Jule Ole!

Apa mini Kay Bojesen julklapp

Apa mini

Denna populära Kay Bojesen apa är en storsäljare varje år – och kommer nog aldrig att gå ur tiden. Omsorgsfullt hantverk med barnslig glimt i ögat blir en favorit hos stora som små. 

Apa mini dark Kay Bojesen

Apa mini dark

Klassikern Kay Bojesen apa i ett mörkare utförande – ett bra val i mängden av julklappar från Kay Bojesen. Omsorgsfullt hantverk med barnslig glimt i ögat blir en favorit hos stora som små.

Varför julklappar från Kay Bojesen?

Uppskattat

Om du vill ge en garanterat uppskattad julklapp – då ska du ge Kay Bojesen till anställda. Det är en gåva som utstrålar glädje och lekfullhet och väcker liv i alla hem.

Lekfull detalj

Julklappar från Kay Bojesen passar personer som älskar att pyssla och låta den inre barnsligheten komma fram. Träfigurerna kan placeras ut på många kreativa sätt.

Samlarvärde

Kay Bojesens design är populär över hela världen och har ett bra samlarvärde. Speciellt en välkänd Kay Bojesen apa som kan bli en populär gåva som ges vidare i generationer.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se