Kay Bojesen logotyp

Kay Bojesen

Kay Bojesen är den klassiska danska designern som blivit känd för att ge liv åt träfigurer. En Kay Bojesen apa finns i många hem världen över och är en inredningsdetalj som varit omåttligt populära i flera år. Det finns många fina julklappar från Kay Bojesen att välja på, och hans fantasifulla figurer är en uppskattad gåva. Om du ger Kay Bojesen till anställda startar du en fin tradition som kan innebära början på en vacker samling i personalens hem.

Julklappar från Kay Bojesen har glimten i ögat, precis som designern bakom. Han började sin karriär som silversmed, men då han fick sonen Otto föddes fascinationen för lekfulla träfigurer fyllda av fantasi. Då kom en Kay Bojesen apa till liv och den har levt vidare i många generationer.

Ge en vacker figur från Kay Bojesen till anställda och för vidare skaparglädjen!

Populära julklappar från Kay Bojesen

Sångfågel Ernst med Bordsur City Hall svart

Sångfågel Ernst med Bordsur City Hall svart

Sångfågeln Ernst är uppkallad efter Kay Bojesens pappa, en extremt mångsidig man. Han var en affärsman, redaktör, kulturpersonlighet och en kreativ själ, som tillsammans med sin fru Valborg inspirerade sonen Kay att skapa en flock älskade träfigurer.

Tomtemor och Tomtefar

Tomtemor och Tomtefar

Kay Bojesens originaljultomte från 1940-talet med säck och käpp blir en favorit och ett kärt återseende år efter år när lådan med julpynt plockas fram. Kay Bojesens fantasifulla familj av träfigurer utövar en särskild tjusning på både barn och vuxna. En klassiker och en fin gåva som garanterat kommer att gå i arv i generationer.

Sångfågel Alfred med Syntavla

Sångfågel Alfred med Syntavla

Kay Bojesens fågel Alfred är den senast tillkomna familjemedlemmen i raden av trädjur med allt från apor och flodhästar till sångfåglar. Alfred är gjord i naturek och rökt ekträ och passar ihop med tidens bostads- och inredningstrender där naturmaterialen får dominera. En perfekt present som varar hela livet från barndop till en egen bostad eller ett redan etablerat hem med smak för dansk design

Zebra med Illustration

Zebra med Illustration

Kay Bojesen på savannen. Trädjursfamiljen har utökats med den handmålade zebran, som var ett av Kay Bojesens första exotiska djur. Den skapades 1935 och är fortfarande lika älskad. Överlämna en gåva som håller hela livet och går i arv från generation till generation. En bra presentidé till dop, konfirmation, student och alla andra minnesvärda tillfällen.

Apa mini Kay Bojesen julklapp

Apa mini

Denna populära Kay Bojesen apa är en storsäljare varje år – och kommer nog aldrig att gå ur tiden. Omsorgsfullt hantverk med barnslig glimt i ögat blir en favorit hos stora som små. 

Flodhäst - svartmålad

Flodhäst - svartmålad

Flodhästen designades ursprungligen 1955 för att hålla ordning på alla pennor på skrivbordet, vilket gäller även för denna uppdaterade utgåva. Flodhästen är tillverkad av bok och bestruken med svart tavelfärg, så att du kan skriva små meddelanden eller använda den som kom ihåg-lista på skrivbordet. En vit tavelkrita medföljer i asken. En Kay Bojesen-klassiker som kommer att följa sin ägare genom hela livet.

Varför julklappar från Kay Bojesen?

Uppskattat

Om du vill ge en garanterat uppskattad julklapp – då ska du ge Kay Bojesen till anställda. Det är en gåva som utstrålar glädje och lekfullhet och väcker liv i alla hem.

Lekfull detalj

Julklappar från Kay Bojesen passar personer som älskar att pyssla och låta den inre barnsligheten komma fram. Träfigurerna kan placeras ut på många kreativa sätt.

Samlarvärde

Kay Bojesens design är populär över hela världen och har ett bra samlarvärde. Speciellt en välkänd Kay Bojesen apa som kan bli en populär gåva som ges vidare i generationer.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se