Kay Bojesen logotyp

Kay Bojesen

Kay Bojesen är den klassiska danska designern som blivit känd för att ge liv åt träfigurer. En Kay Bojesen apa finns i många hem världen över och är en inredningsdetalj som varit omåttligt populära i flera år. Det finns många fina julklappar från Kay Bojesen att välja på, och hans fantasifulla figurer är en uppskattad gåva. Om du ger Kay Bojesen till anställda startar du en fin tradition som kan innebära början på en vacker samling i personalens hem.

Julklappar från Kay Bojesen har glimten i ögat, precis som designern bakom. Han började sin karriär som silversmed, men då han fick sonen Otto föddes fascinationen för lekfulla träfigurer fyllda av fantasi. Då kom en Kay Bojesen apa till liv och den har levt vidare i många generationer.

Ge en vacker figur från Kay Bojesen till anställda och för vidare skaparglädjen!

Kay Bojesen apa julklapp
Kay Bojesen apa julklapp till anställda
Jule Lise julklappar från Kay Bojesen

Populära julklappar från Kay Bojesen

Kay Bojesen apa mini dark

Apa mini Dark

Denna populära Kay Bojesen apa är en storsäljare varje år – och kommer nog aldrig att gå ur tiden. Här i ett stilfullt mörkare utförande. Omsorgsfullt hantverk med barnslig glimt i ögat blir en favorit hos stora som små.

Sångfågeln Ravn i julklapp från Kay Bojesen

Sångfågel Ravn

Kay Bojesen sångfågel är en designklassiker och en älskad figur i många hem. En iögonfallande fågel i trä som är lika fin i hemmets alla rum. Stilren och glädjande design med sina diskreta former. 

Tomtefar i julklapp från Kay Bojesen

Tomtefar

Kay Bojesens originaljultomte från 1940-talet med säck och käpp blir en favorit och ett kärt återseende år efter år när lådan med julpynt plockas fram. Kay Bojesens fantasifulla familj av träfigurer utövar en särskild tjusning på både barn och vuxna.

Tomtemor från Kay Bojesen till anställda

Tomtemor

Kay Bojesens tomtemor gjorde äntligen sin tomtefar sällskap år 1948. Tillsammans bildar det ett vackert par ihop och som kommer att stå fint tillsammans under julgranen eller i fönstret hemma. En vacker jultradition att skapa för mottagaren av julgåvan!

Hund Tim i rökt ek från Kay Bojesen till anställda

Hund Tim - rökt ek

Kay Bojesen älskade att skapa fantasifulla varianter av verklighetens djur. Denna utgåva av människans bästa vän är tillverkad i rökt ek. Han heter Tim och är en pigg liten terrier designad 1935.

Flodhäst i ek från Kay Bojsesen

Flodhäst - Ek

Flodhästen designades ursprungligen 1955 för att hålla ordning på alla pennor på skrivbordet. Flodhästen är tillverkad av ek, ett modernt men tidlöst material. En Kay Bojesen-klassiker som är aktuell år efter år!

Varför julklappar från Kay Bojesen?

Uppskattat

Om du vill ge en garanterat uppskattad julklapp – då ska du ge Kay Bojesen till anställda. Det är en gåva som utstrålar glädje och lekfullhet och väcker liv i alla hem.

Lekfull detalj

Julklappar från Kay Bojesen passar personer som älskar att pyssla och låta den inre barnsligheten komma fram. Träfigurerna kan placeras ut på många kreativa sätt.

Samlarvärde

Kay Bojesens design är populär över hela världen och har ett bra samlarvärde. Speciellt en välkänd Kay Bojesen apa som kan bli en populär gåva som ges vidare i generationer.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se