Fröken Foodie logo

Wernersson Ost

Julklappar från Wernersson Ost är en utmärkt gåva för ostälskare. Skäm bort anställda med olika smakrika ostar från Wernersson Ost till julbordet.

I ostlådorna finns där ost för alla personer, situationer och sällskap. En bonus är att ostarna kommer paketerade i fina kartonger.

Wernersson Ost har en stark historia sedan 90 år tillbaka och är idag en fullsortimentsgrossist med passion för smak och kvalitet. Ostar från Wernersson Ost är en perfekt gåva till anställda för julbordet.

Ostmästaren Tage Wernerssons känsla för kvalitet, smak och hantverk lever kvar än idag och det kommer den göra de kommande 90 åren också.

Populära julklappar från Wernersson Ost

Publådan Fröken Foodie

Wernerssons Klassiska Julkartong

En innehållsrik och god kombination av härliga smakrika ostar från Wernersson Ost. I denna presentkartong har vi valt ut fem ostar som man inte får glömma på sitt julbord. 

Ostbrickan Fröken Foodie

Julbordet

Här presenterar vi tre ostar som är ett måste på allas julbord. Wernerssons Röd Gourmet, Brie Kolibrie och Bavaria blu Rich & Creamy.

Julbordet Fröken Foodie

Wernssons Exklusiva Jullåda

Wernerssons exklusiva Jullåda. Innehållet i denna kartong hör till det bästa som går att erbjuda från den underbara ostvärlden. Som ett smakfullt tillbehör till ostarna medföljer en kryddigt italiensk fikonsalsa.

Julbordet lyx Fröken Foodie

Ilchester Ostlåda

De bästa ostarna från England och storsäljarna till Jul. Ilchester Whiskycheddar, Ilchester Portvinscheddar, Ilchester Somerset Gold och den mäktiga blåmögelosten Stilton, även kallad ”King of Cheses”.

Varför julklappar från Wernersson Ost?

Julklappar för ostälskare

Julklappar från Wernersson Ost är en utmärkt gåva för anställda ostälskare. I de olika ostlådorna finns där ostar för alla smaklökar och julbord. 

Smak och kvalitet

Ostar från Wernersson Ost passar perfekt till julbordet. Varje ostlåda består av väl utvalda, smakrika ostar med högsta kvalitet. En perfekt julklapp från Wernersson Ost. 

Tradition

Julklappar från Wernersson Ost innebär inte bara ost av hög kvalitet. Det innebär även en bit av svensk osttradition och stark historia. Något som kan uppskattas från många ostälskare.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se