Fröken Foodie logo

Wernersson Ost

Julklappar från Wernersson Ost är en utmärkt gåva för ostälskare. Skäm bort anställda med olika smakrika ostar från Wernersson Ost till julbordet.

I ostlådorna finns där ost för alla personer, situationer och sällskap. En bonus är att ostarna kommer paketerade i fina kartonger.

Wernersson Ost har en stark historia sedan 90 år tillbaka och är idag en fullsortimentsgrossist med passion för smak och kvalitet. Ostar från Wernersson Ost är en perfekt gåva till anställda för julbordet.

Ostmästaren Tage Wernerssons känsla för kvalitet, smak och hantverk lever kvar än idag och det kommer den göra de kommande 90 åren också.

Julklappar och gåvor från Wernersson Ost till julbordet
Julklappar och gåvor från Wernersson Ost till julbordet
Julklappar och gåvor från Wernersson Ost till julbordet

Populära julklappar från Wernersson Ost

Julbordslåda Wernerssons ostar

Wernerssons Julbordslåda

I Julbordslådan har vi valt ut de bästa ostarna till julbordet. En vällagrad och smakrik Präst® och vår populära långlagrade, vackert rödvaxade gourmetost. En optimal kombination av dessertostar. En kraftig Stilton i vackert lerkrus. Danablu, en gräddig blåmögelost från Bornholm och vår klassiska, franska, milda brie.

Delikatesslådan Wernerssons

Wernerssons delikatesslåda

En utsökt blandning av hårdostar och dessertostar. Den långlagrade hårdosten Old Rotterdam med unik smak och en klassisk cheddar från England. Lägg till Le Gryuère Premier Cru, stark men ändå rund och nötig smak. Utsedd till världens bästa ost! Dessutom två delikatess marmelader som smakar fint ihop med den krämiga dessertosten Brillat Savarin och den kraftiga, salta Roquefortosten och ostkex.

Nyårslådan Wernerssons julklapp

Wernerssons Nyårslåda

I Nyårslådan har vi valt ut de bästa ostarna för vinterns och nyårets matlagning. En smakrik Gorgonzola till ädelostsåsen. En rejäl bit Chèvre som räcker till många. Till desserten en krämig Mascarpone eller klassikern Camembert. En bit Taleggio med goda smältegenskaper och en 500 grams Grana Padano som räcker en bra bit in på det nya året.

Wernerssons whiskykubbe

Wernerssons Whiskykubbe

Speciellt utvald svensk lantost. Rödvaxad och cylinderformad. Lagrad i minst 10 månader och förädlad med whisky hos Ostmästaren i Ulricehamn. Smidig konsistens, grynpipig. Smaken är fyllig med balanserad sälta, syra, viss nötighet och inslag av whisky.Finns i storlekarna ca 1 kg.

Brännvinvskubbe Wernerssons ost

Wernerssons Brännvinskubbe

Speciellt utvald svensk lantost. Svartvaxad och cylinderformad. Lagrad i minst 10 månader och förädlad med akvavit under sin tid hos Ostmästaren i Ulricehamn. Smidig konsistens, grynpipig. Smaken är fyllig med balanserad sälta, syra, viss nötighet och krydda från akvavit. Finns i storlekarna ca 1 kg.

Glöggost i julklapp till anställda

Wernerssons Glöggost

Wernerssons Glöggost är tillverkad av speciellt utvald svensk Präst®. Förädlad med vit glögg. Kraftfull rund smak med en kombination av sälta och sötma. Osten är lagrad i minst 10 månader och smakar som minnet av julen. En fin julklapp från Wernerssons Ost! 

Varför julklappar från Wernersson Ost?

Julklappar för ostälskare

Julklappar från Wernersson Ost är en utmärkt gåva för anställda ostälskare. I de olika ostlådorna finns där ostar för alla smaklökar och julbord. 

Smak och kvalitet

Ostar från Wernersson Ost passar perfekt till julbordet. Varje ostlåda består av väl utvalda, smakrika ostar med högsta kvalitet. En perfekt julklapp från Wernersson Ost. 

Tradition

Julklappar från Wernersson Ost innebär inte bara ost av hög kvalitet. Det innebär även en bit av svensk osttradition och stark historia. Något som kan uppskattas från många ostälskare.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se