Sagaform logotyp

Sagaform

I över 25 år har gåvor från Sagaform skapats med syftet att glädja både när dem ges bort och mottages. Varumärkets ambition är att skapa användbara och fina produkter som uppskattas – så det är perfekt att handla julklappar från Sagaform. De samarbetar med erkända designers för att ta fram vacker svensk design till bra priser. Så om du planerar att ge Sagaform till anställda kommer det garanterat att uppskattas!

Gåvor från Sagaform handlar om den goda relationen. Att ge bort presenter och äta tillsammans är två traditioner de vill ta vara på, och det kan du stötta genom att ge bort julklappar från Sagaform.

Deras produkter kommer alltid i vackra förpackningar som är enkla att ge bort. Vad hittar du från Sagaform till anställda på ditt företag?

Populära julklappar från Sagaform

Marble ljuslykta

Marble ljuslykta

Klassisk ljuslykta med ett svart fat av marmor i botten. En stilfull gåva från Sagaform till anställda. Lyser upp vintermörkret och höjer inredningen i hemmet.

Moon vas beige

Moon vas

Stilren och minimalistisk vas i pulverlackad metall. En inredningsdetalj som är både vacker och praktisk då toppdelen håller snittblomman på plats. Finns i färgerna svart och sand.

Design: Pascal Charmolu

Hold vas medium guld

Hold vas medium

En unik glasvas från Sagaform med justerbar höjd som håller snittblommorna på plats med stil. En diskret detalj för det stilmedvetna hemmet.

Design: Pascal Charmolu

Club whiskey kit

Club Whiskey Kit

Club whiskykaraff av glas med optiskt skuren glaskork tillsammans med sex stycken gungande whiskeyglas bildar ett populärt presentkit. Perfekt som både inredningsdetalj och stilfull dryckesbehållare.

Knivset

Knivset med trähandtag

Ett kvalitativt knivset med handtag i wengeträ. En kockkniv och en grönsakskniv ligger vackert förpackat i en stämningsfull presentlåda – en av många perfekta julklappar från Sagaform!

Ugnsform med sked och recept Happy Holiday

Ugnsform med sked och recept

En av många perfekta gåvor från Sagaform till anställda – en presentkartong med stämningsfull design innehållande en stor mattsvart ugnsform, matchande serveringssked i bambu och recept med inspirationsbilder. 

Varför julklappar från Sagaform?

Kärlek för gåvor

Om du ger Sagaform till anställda kan du vara ganska säker på att det uppskattas. Varumärkets ambition är att skapa fina gåvor som är enkla att ge bort. Det finns något för alla, för alla tillfällen!

För en bra vardag

Produkterna är skapade för att användas i det vardagliga livet – och kommer att komma väl till pass i de flesta hem. Tack vare stilren design och genomtänkt funktion är presenter från Sagaform till anställda ett bra val.

Prisvärt

Om du letar efter julklappar som inte kostar skjortan så är gåvor från Sagaform ett perfekt alternativ. Enkla men fina produkter är deras melodi, och de satsar på gåvan i sig istället för extravagans.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se