Sagaform logotyp

Sagaform

I över 25 år har gåvor från Sagaform skapats med syftet att glädja både när dem ges bort och mottages. Varumärkets ambition är att skapa användbara och fina produkter som uppskattas – så det är perfekt att handla julklappar från Sagaform. De samarbetar med erkända designers för att ta fram vacker svensk design till bra priser. Så om du planerar att ge Sagaform till anställda kommer det garanterat att uppskattas!

Gåvor från Sagaform handlar om den goda relationen. Att ge bort presenter och äta tillsammans är två traditioner de vill ta vara på, och det kan du stötta genom att ge bort julklappar från Sagaform.

Deras produkter kommer alltid i vackra förpackningar som är enkla att ge bort. Vad hittar du från Sagaform till anställda på ditt företag?

Populära julklappar från Sagaform

Hold vas stor Sagaform

Hold vas stor

Hold är en unik och prisbelönad vas av munblåst glas och ett metallhölje som går att justera i höjdled – perfekt gåva från Sagaform till anställda. Vasen är dessutom lika tjusig som ljuslykta. Finns i tre olika storlekar och två färger.

Design: Pascal Charmolu

Nature karaff från Sagaform till anställda

Nature karaff med ekkork

En av klassikerna från Sagaform. Formgiven för rödvin, men fungerar för alla typer av dryck. Tidlös design som håller länge i vardagen. Populär som julklapp till personal från Sagaform.

Nature lanterna med handtag från Sagaform

Nature lanterna med handtag

Elegant lanterna där man blandar Natures signaturmaterial, trä, med glas och rostfritt stål på ett smakfullt sätt. Gör sig lika bra som lanterna, vas och till och med som vinkylare. Helt enkelt en must have för de anställda!

Design: Anton Björsing

Maja fleecepläd Sagaform grön

Maja fleecepläd

Maja är en underbart lyxig, mjuk och stor pläd i ett vackert mönster som påminner om snö. Maja finns i vitt och grönt. Inslagen med ett rosettband i en snygg presentkartong likt andra julklappar från Sagaform.

Agnes fleecepläd grå Sagaform

Agnes fleecepläd

Agnes är som vi ser det, den perfekta fleecepläden att använda både inne och ute. Mjuk, varm och lätt att ta med sig vart man än går. En lyxig pläd som skapar leenden hos både givaren och mottagaren. Inslagen med ett rosettband i en snygg presentkartong.

Luscious Bloom doftpinnar Sagaform

Luscious bloom box 2-pack

Kit med doftljus och diffuser med en härligt blommig doft. Ljuset är gjort av soyavax och har en brinntid på 15h. Diffusern innehåller 50 ml doftolja och styrka i doft anpassas med antal doftpinnar man använder. Dekorativ och väldoftande julklapp från Sagaform för de anställda!

Ginger Joy doftpinnar Sagaform

Ginger Joy box 2-pack

Present box med doftljus och diffuser med en ljuvlig doft av Ginger Joy. Ljuset är gjort av soyavax och har en brinntid på 15h. Diffusern innehåller 50 ml doftolja och styrka i doft anpassas med antal doftpinnar man använder. Dekorativ och väldoftande julklapp från Sagaform för de anställda!

Vase Celeste vit

Vase Celeste

Vi älskar bubblor! En form som skapar glädje och ger oss barnasinnet tillbaka. Serien Bubbles är keramikkrukor i olika skepnader. Glansiga ytor kombineras med matta och svart blandas med vitt. Tillsammans förstärker de varandra. Den bubbliga formen är oregelbunden och lever sitt eget liv. En vas det är lätt att bli förälskad i!

Varför julklappar från Sagaform?

Kärlek för gåvor

Om du ger Sagaform till anställda kan du vara ganska säker på att det uppskattas. Varumärkets ambition är att skapa fina gåvor som är enkla att ge bort. Det finns något för alla, för alla tillfällen!

För en bra vardag

Produkterna är skapade för att användas i det vardagliga livet – och kommer att komma väl till pass i de flesta hem. Tack vare stilren design och genomtänkt funktion är presenter från Sagaform till anställda ett bra val.

Prisvärt

Om du letar efter julklappar som inte kostar skjortan så är gåvor från Sagaform ett perfekt alternativ. Enkla men fina produkter är deras melodi, och de satsar på gåvan i sig istället för extravagans.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se