Sagaform logotyp

Sagaform

I över 25 år har gåvor från Sagaform skapats med syftet att glädja både när dem ges bort och mottages. Varumärkets ambition är att skapa användbara och fina produkter som uppskattas – så det är perfekt att handla julklappar från Sagaform. De samarbetar med erkända designers för att ta fram vacker svensk design till bra priser. Så om du planerar att ge Sagaform till anställda kommer det garanterat att uppskattas!

Gåvor från Sagaform handlar om den goda relationen. Att ge bort presenter och äta tillsammans är två traditioner de vill ta vara på, och det kan du stötta genom att ge bort julklappar från Sagaform.

Deras produkter kommer alltid i vackra förpackningar som är enkla att ge bort. Vad hittar du från Sagaform till anställda på ditt företag?

Julklappar från Sagaform till anställda under granen
Julklappar från Sagaform till anställda
Nature julklappar från Sagaform

Populära julklappar från Sagaform

Wenge brödkniv och skärbräda från Sagaform i julklapp

Wenge brödkniv & skärbräda

Brödkniven Erik i rostfritt stål med klassiskt, välarbetat och vackert handtag av wengeträ är en av vinterns mest eftertraktade nyheter till köket. Tillsammans med skärbrädan Nature i bambu är detta en julklapp som skapar glädje i alla hem. Snyggt förpackade i presentbox!

Club whiskey kit från Sagaform i julklapp till personal

CLUB WHISKEY KIT

Club whiskykaraff av glas med optiskt skuren glaskork tillsammans med sex stycken gungande whiskeyglas bildar ett populärt presentkit. Perfekt som både inredningsdetalj och stilfull dryckesbehållare. En uppskattad gåva till anställda från Sagaform!

Glöggkanna i julklapp från Sagaform

Nature glöggkanna med värmare

Glöggkannan har en lång historia som Sagaform har förvaltat och förädlat till en modern version. Använd den som serveringskanna för kaffet när julen är förbi. Här möter glas bambu och runda former dominerar. Glöggkannan andas enkelhet och stilren design hela vägen. Kannan från Sagaform värms av ett värmeljus på ett ställ av bambu.

Nature snapsglas från Sagaform till anställda

Nature snapsglas i förvaringslåda

Set av sex stycken munblåsta snapsglas i praktisk förvaringslåda. Glasen är vändbara och ger därmed möjlighet till två olika storlekar på snapsen. En perfekt gåva till anställda från Sagaform!

Design: Pascal Charmolu.

Karaff från Sagaform till anställda i julklapp

Nature vinkaraff med kula

Denna gåva från Sagaform förenar hållbarhet, böljande former och mystik. Den mörkbruna korkkulan ger karaktär och för tankarna till havets flaskposter som vandrat längs havets botten med små vackra meddelanden. I nutid signalerar den bruna färgen lyx och korken hållbarhet. Karaffens form är böljande och vacker i sin enkelhet.

Hold vas medium från Sagaform till anställda

Hold vas medium

Hold är en unik, prisbelönad vas av munblåst glas och ett metallhölje som går att justera i höjdled. Genom att enkelt flytta metallhållaren upp eller ner anpassar man höjden till allt från mindre buketter till höga arrangemang.

Design: Pascal Charmolu.

Maja fleecepläd Sagaform grön

Maja fleecepläd

Maja är en underbart lyxig, mjuk och stor pläd i ett vackert mönster som påminner om snö. Maja finns i vitt och grönt. Inslagen med ett rosettband i en snygg presentkartong likt andra julklappar från Sagaform.

Agnes fleecepläd grå Sagaform

Agnes fleecepläd

Agnes är som vi ser det, den perfekta fleecepläden att använda både inne och ute. Mjuk, varm och lätt att ta med sig vart man än går. En lyxig pläd som skapar leenden hos både givaren och mottagaren. Inslagen med ett rosettband i en snygg presentkartong.

Ginger Joy doftpinnar Sagaform

Ginger Joy box 2-pack

Present box med doftljus och diffuser med en ljuvlig doft av Ginger Joy. Ljuset är gjort av soyavax och har en brinntid på 15h. Diffusern innehåller 50 ml doftolja och styrka i doft anpassas med antal doftpinnar man använder. Dekorativ och väldoftande julklapp från Sagaform för de anställda!

Luscious Bloom doftpinnar Sagaform

Luscious bloom box 2-pack

Kit med doftljus och diffuser med en härligt blommig doft. Ljuset är gjort av soyavax och har en brinntid på 15h. Diffusern innehåller 50 ml doftolja och styrka i doft anpassas med antal doftpinnar man använder. Dekorativ och väldoftande julklapp från Sagaform för de anställda!

Varför julklappar från Sagaform?

Kärlek för gåvor

Om du ger Sagaform till anställda kan du vara ganska säker på att det uppskattas. Varumärkets ambition är att skapa fina gåvor som är enkla att ge bort. Det finns något för alla, för alla tillfällen!

För en bra vardag

Produkterna är skapade för att användas i det vardagliga livet – och kommer att komma väl till pass i de flesta hem. Tack vare stilren design och genomtänkt funktion är presenter från Sagaform till anställda ett bra val.

Prisvärt

Om du letar efter julklappar som inte kostar skjortan så är gåvor från Sagaform ett perfekt alternativ. Enkla men fina produkter är deras melodi, och de satsar på gåvan i sig istället för extravagans.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se