Sutherlands & Sons

Sutherland and Sons

Väskor från Sutherland and Sons är perfekta julklappar för trendmedvetna anställda. Väskorna finns i många utföranden och passar utmärkt till vardags eller för den som är på resande fot. Så varför inte ge bort en gåva från Sutherland and Sons?

Med julklappar från Sutherland and Sons kan ni förvänta er väskor som är robusta och som tål hårda väderförhållanden. Färgerna är neutrala och passar alla. För de som gillar hållbara produkter är väskor från Sutherland and Sons en perfekt julklapp.

Populära julklappar från Sutherland and Sons

Snygg trendig duffelbag med imitationsläder från Sutherland & Sons

Snygg trendig duffelbag med imitationsläder från Sutherland and Sons

Snygg trendig duffelbag med imitationsläder från Sutherland & Sons. En funktionell duffelbag för den perfekta weekenden eller träningen. Axelband medföljer.

Snygg ryggsäck från Sutherlands & Sons_1

Snygg ryggsäck från Sutherland and Sons

Snygg ryggsäck i canvas från Sutherlands & Sons. Den praktiska väskan har 3 ytterfickor samt 2 utanpåfickor i mesch. Väskan har fina detaljer i imitationsläder. 

Snygg ryggsäck i canvas från Sutherland & Sons

Snygg ryggsäck i canvas från Sutherland and Sons

En snygg ryggsäck med 2 fickor på framsidan varav 1 med dragkedja. 2 utanpåsydda fickor på sidorna och 2 fickor på insidan varv 1 är vadderad för mer ömtåliga saker.

Trendig duffelbag i nylon från Sutherland & Sons

Trendig duffelbag i nylon från Sutherland and Sons

Trendig julklapp från Sutherland and Sons. En duffelbag för den perfekta helgen eller träningen. Väskan är i vattenavstötande material.

Praktisk ryggsäck från Sutherland & Sons

Praktisk ryggsäck från Sutherland and Sons

Trendig ryggsäck med möjligheten att användas som axelväska. Axelbanden kan sättas ihop med dragkedja för att användas som axelväska. Väskan är i canvas och läderimitationsdetaljer.

Kabinväska Esperanto

Kabinväska Esperanto

Snygg kabinväska i lättviktsmaterial med ultratysta dubbelhjul som är extra följsamma i rörelserna. Väskan har kombinationslås. Perfekt gåva från Sutherland and Sons för den resande anställda.

Varför julklappar från Sutherlands and Sons?

En praktisk julklapp

Julklappar från Sutherland and Sons är lika med en praktisk julklapp. Väskorna är slittåliga, har många fack och är justerbara för bästa möjliga användning.

Hållbart och robust

En gåva från Sutherland and Sons betyder hållbara och robusta väskor. Dessa väskor klarar alla väderförhållanden och är därför en utmärkt gåva som håller länge.

Trendmedvetet

Väskorna från Sutherland and Sons är perfekta för trendmedvetna anställda. En klockren gåva från Sutherland and Sons helt enkelt.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se