Sutherlands & Sons

Sutherland and Sons

Väskor från Sutherland and Sons är perfekta julklappar för trendmedvetna anställda. Väskorna finns i många utföranden och passar utmärkt till vardags eller för den som är på resande fot. Så varför inte ge bort en gåva från Sutherland and Sons?

Med julklappar från Sutherland and Sons kan ni förvänta er väskor som är robusta och som tål hårda väderförhållanden. Färgerna är neutrala och passar alla. För de som gillar hållbara produkter är väskor från Sutherland and Sons en perfekt julklapp.

Sutherlands and Sons - Julklappar och gåvor från Sutherland and Sons
Sutherlands and Sons - Julklappar och gåvor från Sutherland and Sons
Sutherlands and Sons - Julklappar och gåvor från Sutherland and Sons

Populära julklappar från Sutherland and Sons

Dufflebag från Sutherland and sons

Duffelbag från Sutherland & Sons

Den optimala weekendväskan från Sutherland & Sons i canvas med imitationsläderdetaljer. Utmärkt julklapp för den som ofta är på resande fot. Väskan har 2 innerfickor och 2 ytterfickor, samtliga stängs med dragkedja.

Weekendväska från Sutherland and sons

Optimal weekendväska från Sutherland & Sons

Stilig weekendväska från Sutherland & Sons i canvas med imitationsläderdetaljer. Utmärkt för den som är på resande fot. Innerficka, ytterficka och axelband medföljer.

Snygg trendig duffelbag med imitationsläder från Sutherland & Sons

Snygg trendig duffelbag med imitationsläder från Sutherland and Sons

Snygg trendig duffelbag med imitationsläder från Sutherland & Sons. En funktionell duffelbag för den perfekta weekenden eller träningen. Axelband medföljer.

Snygg ryggsäck från Sutherlands & Sons_1

Snygg ryggsäck från Sutherland and Sons

Snygg ryggsäck i canvas från Sutherlands & Sons. Den praktiska väskan har 3 ytterfickor samt 2 utanpåfickor i mesch. Väskan har fina detaljer i imitationsläder. 

Snygg ryggsäck i canvas från Sutherland & Sons

Snygg ryggsäck i canvas från Sutherland and Sons

En snygg ryggsäck med 2 fickor på framsidan varav 1 med dragkedja. 2 utanpåsydda fickor på sidorna och 2 fickor på insidan varv 1 är vadderad för mer ömtåliga saker.

Trendig duffelbag i nylon från Sutherland & Sons

Trendig duffelbag i nylon från Sutherland and Sons

Trendig julklapp från Sutherland and Sons. En duffelbag för den perfekta helgen eller träningen. Väskan är i vattenavstötande material.

Praktisk ryggsäck från Sutherland & Sons

Praktisk ryggsäck från Sutherland and Sons

Trendig ryggsäck med möjligheten att användas som axelväska. Axelbanden kan sättas ihop med dragkedja för att användas som axelväska. Väskan är i canvas och läderimitationsdetaljer.

Datorväska från Sutherland and sons

Datorväska från Sutherland and Sons

Denna stilrena datorväska från Sutherlands & sons är en tunn och enkel väska i imitationsläder. Perfekt för ett möte eller kort resa. Denna laptopväska har en lätttillgänglig ficka med dragkedja på insidan. Passar till en 15” laptop.

Varför julklappar från Sutherlands and Sons?

En praktisk julklapp

Julklappar från Sutherland and Sons är lika med en praktisk julklapp. Väskorna är slittåliga, har många fack och är justerbara för bästa möjliga användning.

Hållbart och robust

En gåva från Sutherland and Sons betyder hållbara och robusta väskor. Dessa väskor klarar alla väderförhållanden och är därför en utmärkt gåva som håller länge.

Trendmedvetet

Väskorna från Sutherland and Sons är perfekta för trendmedvetna anställda. En klockren gåva från Sutherland and Sons helt enkelt.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se