Klippan Yllefabrik logotyp

Klippan Yllefabrik

Är du intresserad av julklappar från Klippan Yllefabrik? Vi rekommenderar varmt att köpa en pläd till anställda.

Klippan Yllefabrik är ett familjeföretag som grundades år 1879. Generation efter generation har utvecklat företaget och de kombinerar de många årens erfarenhet av textilier med unik svensk design. Varje pläd från Klippan Yllefabrik tillverkas från grunden i deras fabrik och de använder i största möjliga mån naturmaterial och ekologiska alternativ. En Klippan Yllefabrik pläd är ett hantverk av hög kvalitet och design.

År efter år köper företag julklappar från Klippan Yllefabrik. Det är speciellt populärt att ge en pläd till anställda. Det är en mysig gåva som passar alla hem och tycken. En pläd från Klippan Yllefabrik finns i flera utföranden, och just nu är neutrala färger det mest populära valet. Att ge en Klippan Yllefabrik pläd i gåva utstrålar känsla för design och hantverk – garanterat en uppskattad julklapp.

Populära julklappar från Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik Morris ullpläd mörkgrå till personal

Morris

Morris plädar från Klippan Yllefabrik. Tillverkade av 100% ekologisk lammull. Kommer förpackad i presentkartong. Finns i färgerna Beige, Ljusgrå och Mörkgrå.

Tuva ullpläd Klippan Yllefabrik ljusgrå

Tuva

Tuva pläd i 25 % återvunnen ull & 75 % ekologisk lammull. Kommer förpackad i presentkartong. Finns i färgerna Ljusgrå och Brun.

Ralph pläd från Klippan Yllefabrik

Ralph

Ullplädar som bygger på traditionell teknik förenat med modern skandinavisk form. Resultatet är en samling nyskandinaviska plädar av tjock, härlig kvalitet!

Björk Klippan Yllefabrik pläd

Björk

Björk pläd från Klippan Yllefabrik, design av Birgitta Bengtsson Björk. En mjuk och populär julklapp till anställda.

Wave Klippan Yllefabrik pläd

Wave

Klippan Yllefabrik arbetar med att minska sitt spill. Som en del av denna strategi har dem tagit fram en serie plädar tillverkade av 50% återvunnen ull från sin egen tillverkning. Då den insamlade ullen är en mix av flera olika produktioner får garnet ett underbar färgvariation i det grå/bruna garnet.

Pläd från Klippan Yllefabrik - Preppy

Preppy

Vackra plädar i härliga peppande färger. Tillverkade av 100% lammull – med lammull menas första klippningen av ett får som är högst sex månader gammalt.

Vinga Klippan Yllefabrik pläd

Vinga

Klassiska plädar i neutrala färger för det stilrena hemmet. Tillverkade av 100% lammull – med lammull menas första klippningen av ett får som är högst sex månader gammalt.

Nova pläd

Nova

Plädar utan fransar i vibrerande färger för det välkomnande hemmet. Tillverkade av 100% lammull – med lammull menas första klippningen av ett får som är högst sex månader gammalt.

Varför julklappar från Klippan Yllefabrik?

En pläd till anställda

Om du vill ge en garanterat uppskattad julklapp – då ska du ge en pläd till anställda. Det är en gåva som utstrålar värme och omtänksamhet samtidigt som det är en sak alla kan ha nytta av.

Värna om svensk design

Du främjar det svenska hantverket genom att köpa en Klippan Yllefabrik pläd. Design inspirerad av Sverige och hantverk från generationer av samlad kunskap. Det är kvalitet och passion i en pläd!

hög popularitet

Julklappar från Klippan Yllefabrik är ett säkert kort. De har under många års tid levererat företagsjulklappar till nöjda medarbetare – så en pläd från Klippan Yllefabrik är ett bra val.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se