Klippan Yllefabrik logotyp

Klippan Yllefabrik

Är du intresserad av julklappar från Klippan Yllefabrik? Vi rekommenderar varmt att köpa en pläd till anställda.

Klippan Yllefabrik är ett familjeföretag som grundades år 1879. Generation efter generation har utvecklat företaget och de kombinerar de många årens erfarenhet av textilier med unik svensk design. Varje pläd från Klippan Yllefabrik tillverkas från grunden i deras fabrik och de använder i största möjliga mån naturmaterial och ekologiska alternativ. En Klippan Yllefabrik pläd är ett hantverk av hög kvalitet och design.

År efter år köper företag julklappar från Klippan Yllefabrik. Det är speciellt populärt att ge en pläd till anställda. Det är en mysig gåva som passar alla hem och tycken. En pläd från Klippan Yllefabrik finns i flera utföranden, och just nu är neutrala färger det mest populära valet. Att ge en Klippan Yllefabrik pläd i gåva utstrålar känsla för design och hantverk – garanterat en uppskattad julklapp.

Garn till julklappar från Klippan Yllefabrik
Ull till pläd från Klippan Yllefabrik
Melker i julklapp från Klippan Yllefabrik

Populära julklappar från Klippan Yllefabrik

Siluett Dark grey ullpläd från Klippan Yllefabrik

Siluett Dark Grey

Siluett är en av årets plädar från Klippan Yllefabrik. Tillverkade av 100% ekologisk lammull. Kommer förpackad i presentkartong.

Siluett beige ullpläd från Klippan Yllefabrik

Siluett Beige

Siluett är en av årets plädar från Klippan Yllefabrik. Tillverkade av 100% ekologisk lammull. Kommer förpackad i presentkartong.

Melker grey grey Klippan Yllefabrik

Melker Grey / Dark Grey

Melker är en av årets ullplädar från Klippan Yllefabrik. Tillverkade av 100% ekologisk lammull. Kommer förpackad i presentkartong.

Melker grey smokey blue Klippan Yllefabrik

Melker Grey / Smokey Blue

Melker är en av årets ullplädar från Klippan Yllefabrik. Tillverkade av 100% ekologisk lammull. Kommer förpackad i presentkartong.

Varför julklappar från Klippan Yllefabrik?

En pläd till anställda

Om du vill ge en garanterat uppskattad julklapp – då ska du ge en pläd till anställda. Det är en gåva som utstrålar värme och omtänksamhet samtidigt som det är en sak alla kan ha nytta av.

Värna om svensk design

Du främjar det svenska hantverket genom att köpa en Klippan Yllefabrik pläd. Design inspirerad av Sverige och hantverk från generationer av samlad kunskap. Det är kvalitet och passion i en pläd!

hög popularitet

Julklappar från Klippan Yllefabrik är ett säkert kort. De har under många års tid levererat företagsjulklappar till nöjda medarbetare – så en pläd från Klippan Yllefabrik är ett bra val.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se