Solstickan logotyp

Jernverket

Julklappar från Jernverket bidrar inte bara genom att vara fina detaljer i köket, utan de är även robusta redskap att lita på. Med hög kvalitet, lång hållbarhet och stilren design är en gåva från Jernverket något som alltid uppskattas av den köksintresserade.

Jernverkets produkter höjer kvaliteten i köket och tar fram köksmästaren även i den glada amatörkocken. Med prisvärda produkter är Jernverket en utmärkt företagsjulklapp vare sig det gäller en gjutjärnsgryta eller ett knivset.

Julklappar från Jernverket möter det allt större intresset för matlagning i de svenska hemmen. Känslan av ett puttrande storkok i en gjutjärnsgryta är oslagbar! 

Jernverket panna
Jernverket_4
Jernverket_2

Populära julklappar från Jernverket

Gjutjärnsgryta från Jernverket

Gjutjärnsgryta från Jernverket

Gjutjärnsgryta från Jernverket med emaljerad insida. Med denna läckra gryta blir du en mästerkock i köket. En perfekt gåva från Jernverket!

Brandfilt solstickan vit

Grillpanna från Jernverket

Snygg gåva från Jernverket med svart emalj på insidan. Perfekt för matlagning på hög värme. Räfflad yta för att maten inte skall brännas samt skapar snygga ränder. En mästerkocks bästa vän.

Värmeljuslåda svart

Pannset i snygg design från Jernverket

Ett snyggt set om 2 stekpannor i rostfritt stål från Jernverket. Agera mästerkock och variera stekpanna efter storlek på måltid.

Ljuslåda och ljusrör från Solstickan

Stilren traktörpanna från Jernverket

Stilren traktörpanna i rostfritt stål från Jernverket. Med en storlek på Ø28 cm kommer maten räcka till alla gäster.

Brödrost från Jernverket

Brödrost från Jernverket

Stilren brödrost i rostfritt stål med plats för 2 st brödskivor. Praktisk multifunktion med upptining, reheat och cancel. En gåva från Jernverket som blir populär på morgonkvisten.

Ugnsform i gåva från Jernverket

Ugnsform i gjutjärn - matt

Ugnsform i härliga färger från Jernverket. Tack vare den emaljierade insidan förenklar du matlagningen med denna fina ungsform i gjutjärn – en praktisk julklapp!

Ljushållare och tändsticksrör från Solstickan

Robust skinnförkläde från Jernverket

Snyggt och robust förkläde från Jernverket i patchworkmönster. Tillverkad av koläder. Både nackbandet och midjebandet är justerbara för att passa just dig.

Nyckelskåp vitt Solstickan

Knivset med skärbräda från Jernverket

Unikt set från Jernverket med en robust skärbräda i akaciaträ samt kökets viktigaste knivar. Knivarna har ett ergonomiskt grepp för att underlätta jobbet i köket. Denna fina gåva från Jernverket klarar alla ändamål i köket.

Stekknivar från Jernverket

Robusta stekknivar från Jernverket

Ett elegant knivset från Jernverket innehållande 6 stekknivar med snyggt skaft i brunt trä. Knivarna är framtagna med skarpa blad som underlättar den härliga måltiden.

Bestick och kvarn från Jernverket i julklapp

Stilrent grillbestick & kvarnset

Ett unikt set av grillbestick med handtag i trä och salt & pepparkvarn från Jernverket i rubberwood med keramisk kvarn för bästa möjliga kvalitet.

Jernverket grillbestickset 12 delar

Jernverket grillbestickset 12 delar

Grillbestick i rosenträ från Jernverket i rostfritt stål och snygga naturfärgade handtag. Besticken är utformade för att ligga skönt i handen.

Kaffebruk & kaffefilterburk

Jernverkets dryckeslåda i trä

Jernverkets snygga företagsjulklapp. Lådan har plats för 6 öl, läsk eller vilken dryck du själv behagar. Lådan passar perfekt att ta med på picknick eller i trädgården. Lådan har även en praktisk öppnare på sidan.

Varför julklappar från Jernverket?

En fin gåva

Julklappar från Jernverket uppskattas alltid lite extra av anställda med ett köksintresse. Vare sig om det gäller en gjutjärnspanna från Jernverket, ett skinnförkläde eller ett knivset är det en fin gåva att ställa i sitt kök.

Stilren design

En gåva från Järnverket kan verkligen lyfta upp köket med sin stilrena design. Bjud över vännerna för en fantastisk middag och låt dem imponeras av mästerkockens eleganta och stilrena redskap.

Hög kvalitet

Med Jernverkets företagsjulklapp kan ni alltid garanteras hög kvalitet och lång hållbarhet på produkterna. Varför inte ge en gåva från Jernverket som kommer att imponera i alla kök? 

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se