Klippan Yllefabrik logotyp

Rosendahl

Rosendahl levererar enkel och funktionell dansk design i hög kvalitet. Julklappar från Rosendahl till anställda är skapade för att vara vackra, men framförallt för att vara en självklar del av vardagen. Det är ett säkert val att ge Rosendahl i företagsjulklapp – garanterat hög kvalitet och en livslång nytta i kök eller hem. Speciellt känd är serien Rosendahl Grand Cru med stilrena räfflor och enkel elegans.

Du kan ge Rosendahl till anställda i flera år, det finns många fina serier att välja på med flera delar. Tack vare den stilrena designen är det enkelt för produkterna att passa i alla hem.

Julklappar från Rosendahl är prisvärda och innovativa skapelser som ger stor glädje i vardagen!

Populära julklappar från Rosendahl

Rosendahl Grand Cru Termoskanna

Grand Cru Termoskanna med handtag

Den tidlösa och sofistikerade termoskannan från Rosendahl har uppgraderats med ett smidigt handtag, vilket gör den enkel att ta med när du är på språng. På sidan pryds den av de klassiska Grand Cru-strecken, och den blir ett snyggt inslag när det ska serveras varm dryck.

Rosendahl Grand Cru salt och peppar

Grand Cru Salt & Peppar

De robusta Grand Cru salt- och pepparkvarnarna från Rosendahl är riktiga klassiker i köket, gjorda för att användas ofta. De har stora burkar så att du inte behöver fylla på så ofta och den keramiska kvarnen är placerad på toppen för att undvika salt- och pepparspill på bordet. Kvarnarna klarar både finmalet och grovmalet.

Levereras i ett set med två kvarnar.

Grand Cru Karaff

Grand Cru Karaff

Stilren vattenkaraff i den populära serien Rosendahl Grand Cru. Karaffen är designad av Erik Bagger.

Rosendahl Ovenware

Ovenware giftbox 2-pack

Ett giftset med två ugnsformar i olika storlekar från Rosendahl. Med det här paketet får du oändliga möjligheter när det kommer till matlagning, och förvaring av rester.

Rosendahl Grand cru rostfri kanna

Grand Cru termoskanna

Termoskannan i rostfritt stål är en dekorativ och praktisk sak att ha i hemmet. Din favoritdryck håller värmen,  och med hjälp av tryckknappsfunktionen släpps minsta möjliga värme ut vid servering.

Barset från Rosendahl

Home bartender giftbox

Detta praktiska och stilrena bar-set innehåller en shaker, sked, ett måttglas samt 2 stycken stilrena longdrinkglas som rymmer 30 cl vardera. Perfekt för festliga tillfällen!

Varför julklappar från Rosendahl?

Populärt varumärke

Det är populärt att ge Rosendahl i företagsjulklapp – varumärket är internationellt känt och dansk design är trendigare än någonsin. Ett säkert kort med andra ord!

Design som håller

Om du ger Rosendahl till anställda kommer de att kunna njuta av hög funktionalitet och lång hållbarhet. Produkterna är designade för att användas flitigt och ofta i vardagens bestyr – inte bara på speciella tillfällen. 

Prisvärt och stilrent

Varumärket är känt för sina stilrena och prisvärda produkter med raka linjer och kreativa streck – speciellt serien Rosendahl Grand Cru. Du får hög kvalitet för ett rimligt pris, och en gåva som kommer uppskattas. 

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se