Eldstickan logotyp

Eldstickan

Julklappar från Eldstickan ger tändstickorna ett helt nytt liv med vackra och lekfulla färger i eleganta glasflaskor. Idén till Eldstickan föddes 2017 när grundaren, Martina Sahl, letade efter något vackert att tända sina ljus med. Hon tyckte det var dags att tändsticksasken fick en ny, mer elegant design och kom på konceptet med glasflaskan. ”Jag ville skapa en tidlös inredningsdetalj som i sin enkelhet kunde bidra till ett vackrare och personligare hem”.

Idén blev startskottet till vad som sedan varit på god väg att bli en svensk designklassiker. Eldstickan säljs i fler än 300 butiker i tio länder. Att ge Eldstickan till anställda är en omtänksam gåva som bidrar med både värme och säkerhet i hemmet – bland annat tack vare en omåttligt populär brandfilt från Eldstickan.

Eldstickan julklappar brandfilt och tändstickor
Eldstickan brandfilt
Julklappar och gåvor från Wernersson Ost till julbordet

Populära julklappar från Eldstickan

Brandfilt från Eldstickan

Brandfilt

Det här är inte en bok, det är en brandfilt. En brandsäker inredningsdetalj från Eldstickan som är snygg nog att ligga framme var som helst i ditt hem, så att du snabbt kommer åt den om olyckan skulle vara framme!

Eldstickan stor presentbox

Stora stickan presentbox

Elegant presentbox med stora tändstickor, perfekt för bland annat öppen spis och kamin. Presentboxen rymmer en förpackning med Stora Eldstickan, långa och lite stadigare stickor.

Brandsläckare Eldstickan

Brandsläckare

Stilren kolsyresläckare som är avsedd att användas tidigt i brandförloppet för att förhindra att en stor eldsvåda utvecklas. Koldioxid är ett väl etablerat släckmedel som används i känsliga miljöer.

2 + refill

2 Lilla stickan + refill presentbox

Presentboxen rymmer två Lilla Eldstickan + en refill och är en vacker och användbar gåva. Välj bland många olika färgkombinationer och skapa själv den kombination du gillar bäst.

Lilla presentboxen Eldstickan

Klassisk presentbox

Denna eleganta presentbox är framtagen exklusivt för Eldstickan och rymmer tre stycken Lilla Eldstickan. Den har en prägling i guld och omsluts av en rosett i svart sidenband. Boxen finns med olika kombinationer i.

Handstöpta ljus från Eldstickan

Handstöpta ljus

Varje ask innehåller 6 stycken vackra handstöpta ljus i olika kulörer. 25 cm höga ljus av stearin och paraffin som ger värme och stillhet under ett 7 timmar lugnt sken från stor och klar låga.

Varför julklappar från Eldstickan?

Elegant inslagning

Alla gåvor från Eldstickan till anställda kommer i en otroligt vacker svart förpackning. Redan innan personalen öppnat sina julklappar kommer dem att inse att det är lyx som gömmer sig inuti.

Säker gåva

Julklappar från Eldstickan är gester av omtänksamhet. Du håller de anställda säkra och ompysslad på samma gång genom att kombinera design med brandskydd.

Trendig inredning

En Eldstickan brandfilt kommer i formen av en trendig coffetable-bok. Imponera på personalen genom att skämma bort med trendig inredning från Eldstickan. En uppskattad och snygg julklapp att glädjas åt! 

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se