Gåvokort i julklapp

GÅVOKORT TILL PERSONAL

GÅVOKORT TILL PERSONAL

Det finns mängder av fina gåvokort för företag – så det är bara att välja ut ett passande gåvokort som julklapp och njuta av att de kan välja precis det dem vill ha. Ett gåvokort till personal ger mängder av valmöjligheter! Lite längre ner tipsar vi om våra mest populära presentkort till anställda – och en tydlig trend är att välkända varumärken och många produkter uppskattas av både företagen som ger och av de anställda som får.

Det kan ibland vara svårt att hitta en enda julklapp som passar alla anställda – därför passar gåvokort för företag perfekt. Våra presentkort till anställda erbjuder kvalitets-produkter och ofta flera kategorier att välja från. Ett gåvokort som julklapp gör alla glada och det finns alltid något som passar. Låt er personal välja julgåva i hemmets lugn och ro!

House of Regalo till personal i julklapp

VARFÖR GÅVOKORT SOM JULKLAPP?

Många produkter

Gåvokort för företag är anpassade för att passa en bred publik. De anställda är en samling helt unika individer – och därför passar en julgåva som är full av möjligheter.

Omtanke

Ert företag framställs som omtänksamt och generöst om ni ger ett gåvokort till personal. Det är fint att ge en julklapp som alla kan bli glada för och ha nytta av!

Prisvärt

Ett presentkort till anställda är en prisvärd julklapp. Till en fast summa erbjuder ni en stor mängd produkter och Abstrakt Reklam har gåvokort i flera olika prisklasser!

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se