Gåvokort

Gåvokort till personal

Det finns mängder av fina gåvokort för företag – så det är bara att välja ut ett passande gåvokort som julklapp och njuta av att de kan välja precis det dem vill ha. Ett gåvokort till personal ger mängder av valmöjligheter!

Lite längre ner tipsar vi om våra mest populära presentkort till anställda – och en tydlig trend är att välkända varumärken och många produkter uppskattas av både företagen som ger och av de anställda som får.

Det kan ibland vara svårt att hitta en enda julklapp som passar alla anställda – därför passar gåvokort för företag perfekt. Våra presentkort till anställda erbjuder kvalitets-produkter och ofta flera kategorier att välja från. Ett gåvokort som julklapp gör alla glada och det finns alltid något som passar. 

Låt er personal välja julgåva i hemmets lugn och ro!

Populära presentkort från house of regalo

Gåvokort till anställda - First of Regalo

Gåvokort First of Regalo

Gåvokortet innehåller över 200 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att den anställda skall mottaga den perfekta julklappen. För att förhöja känslan av uppskattning kommer gåvokortet i en exklusiv box med magnetförslutning.

Presentkort till anställda - First of Regalo – Exclusive

Gåvokort First of Regalo – Exclusive

Ett gåvokort fyllt med härliga produkter. Bestäm mellan olika valörer för att låta dina anställda skapa det perfekta kitet. För att höja julkänslan kommer kortet med ett snyggt exklusivt band. Beroende på valör finns möjlighet att skapa personliga kit. Kortet innehåller över 200 välvalda produkter inom flertal kategorier.

Populära presentkort från Joyful Giftcard

Joyful Giftcard presentkort

Gåvokort Joyful GiftCard

Joyful giftcard erbjuder ett brett utbud av fina varumärken med många valmöjligheter. Nytt för i år är så kallade Diamantval där mottagaren själv kommer kunna kombinera sina val. Kortet kommer i valörerna: 200, 400, 600, 800, 1200, 1600 & 2000 kronor!

Populärt presentkort från YourGifts

YourGift gåvokort

Gåvokort Yourgifts

Den bästa gåva du kan ge dina anställda är den som de allra helst vill ha – låt dem därför välja själva.På så sätt får de en gåva som de kan använda och som betyder mer. Låt personalen välja bland flertalet gåvor från populära varumärken på www.yourgifts.se!

Populärt presentkort från Vinga Sweden

Gåvokort till personal - Regal

Gåvokort Regal

Vårt populäraste gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Alltid med minst 100 st gåvor och välgörenhetsändamål för mottagaren att välja mellan. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter och välkända varumärken i flera olika kategorier.

Populära presentkort från supékort

Superkort Exklusive - Presentkort till anställda

Supékort Exclusive

Ett lite personligare gåvokort – där ditt företag eller varumärke får större utrymme. Med Supékort Exclusive skapar du själv den kombination av delikatesser, köksprodukter, Wellness- och Homeprodukter som du vill erbjuda mottagaren. Dessutom kan du välja hur kortet ska utformas.

Supékort Supreme Unlimited Neutral

Supreme Unlimited Neutral

Det här är kortet för dig när vill att mottagaren önskar en neutral framsida istället för julmotiv . Mottagaren får riktigt många produkter och kategorier att välja mellan – här finns nämligen hela vårt sortiment med. Du väljer vilken av våra två prisklasser du vill ge bort, mottagaren väljer sin gåva, och sen tar vi hand om resten.

Supékort Classic

Classic

Ett supékort innehållande endast matprodukter.

Supékort Supreme Unlimited

Supreme Unlimited

Det här är kortet för dig som vill att mottagaren ska få riktigt många produkter och kategorier att välja mellan – här finns nämligen hela vårt sortiment med. Du väljer vilken av våra två prisklasser du vill ge bort, mottagaren väljer sin gåva, och sen tar vi hand om resten.

Supékort Delight Unlimited Neutral

Delight Unlimited Neutral

Det här är kortet för dig när vill att mottagaren vill ha ett kort med neutral framsida instället för julmotiv. Mottagaren får riktigt många produkter och kategorier att välja mellan – här finns nämligen hela vårt sortiment med. Du väljer vilken av våra två prisklasser du vill ge bort, mottagaren väljer sin gåva, och sen tar vi hand om resten.

Varför gåvokort som julklapp?

Många produkter

Gåvokort för företag är anpassade för att passa en bred publik. De anställda är en samling helt unika individer – och därför passar en julgåva som är full av möjligheter.

Omtanke

Ert företag framställs som omtänksamt och generöst om ni ger ett gåvokort till personal. Det är fint att ge en julklapp som alla kan bli glada för och ha nytta av!

Prisvärt

Ett presentkort till anställda är en prisvärd julklapp. Till en fast summa erbjuder ni en stor mängd produkter och Abstrakt Reklam har gåvokort i flera olika prisklasser!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se