Gåvokort

Gåvokort till personal

Det finns mängder av fina gåvokort för företag – så det är bara att välja ut ett passande gåvokort som julklapp och njuta av att de kan välja precis det dem vill ha. Ett gåvokort till personal ger mängder av valmöjligheter!

Lite längre ner tipsar vi om våra mest populära presentkort till anställda – och en tydlig trend är att välkända varumärken och många produkter uppskattas av både företagen som ger och av de anställda som får.

Det kan ibland vara svårt att hitta en enda julklapp som passar alla anställda – därför passar gåvokort för företag perfekt. Våra presentkort till anställda erbjuder kvalitets-produkter och ofta flera kategorier att välja från. Ett gåvokort som julklapp gör alla glada och det finns alltid något som passar. 

Låt er personal välja julgåva i hemmets lugn och ro!

Populära presentkort till anställda

Gåvokort till personal - Regal

Gåvokort Regal

Vårt populäraste gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Alltid med minst 100 st gåvor och välgörenhetsändamål för mottagaren att välja mellan. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter och välkända varumärken i flera olika kategorier.

Superkort Exklusive - Presentkort till anställda

Supékort Exklusive

Ett lite personligare gåvokort – där ditt företag eller varumärke får större utrymme. Med Supékort Exclusive skapar du själv den kombination av delikatesser, köksprodukter, Wellness- och Homeprodukter som du vill erbjuda mottagaren. Dessutom kan du välja hur kortet ska utformas.

Varför gåvokort som julklapp?

Många produkter

Gåvokort för företag är anpassade för att passa en bred publik. De anställda är en samling helt unika individer – och därför passar en julgåva som är full av möjligheter.

Omtanke

Ert företag framställs som omtänksamt och generöst om ni ger ett gåvokort till personal. Det är fint att ge en julklapp som alla kan bli glada för och ha nytta av!

Prisvärt

Ett presentkort till anställda är en prisvärd julklapp. Till en fast summa erbjuder ni en stor mängd produkter och Abstrakt Reklam har gåvokort i flera olika prisklasser!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se