Born in Sweden

Born in Sweden

Bland julklappar från Born in Sweden finns där något för varje hem. Designen är noggrannt genomtänkt för att passa den skandinaviska livsstilen med stor inspiration från naturen. En gåva från Born in Sweden som uppskattas av många just nu är en alltmer populär stumpastake från Born in Sweden.

Born in Sweden grundades 2008 med ett tydligt syfte att utveckla snygg design för en internationell marknad. Deras design håller länge på grund av väl utvalda material som ibland dessutom är återvunnet.

Born in Sweden julklapp
Born in Sweden gåva
Born in Sweden

Populära julklappar från Born in Sweden

Stumpastaken ettan korkskål long till anställda

Stumpastaken Ettan + svart korkskål long

Stumpastaken Ettan med en praktisk korkskål i utförande Long. Stumpastaken är en klassisk ljusstake som med sin strama och funktionella form gör att alla ljusstumpar, värmeljus och blockljus kommer till användning.

Stumpastaken fyran från Born in Sweden i julklapp till anställda

Stumpastaken Fyran från Born in Sweden

En härlig mindre medlem i den populära Stumpastake-serien från Born in Sweden till anställda. Naturligtvis gjord av 100% återvunnet aluminium, som alla Stumpastake-ljusstakar. Finns i olika finish att välja mellan.

Leaf Salladsbestick

LEAF Salladsbestick

Supersnyggt set med salladsbestick i läcker och smart design. De lätt böjda lövliknande bladen får ett perfekt grepp om salladen och lyfter dukningen till en ny nivå.

Stumpastake S, korkskål natur, 4-pack vaser samt tändsticksask

Stumpastake S, korkskål natur, 4-pack vaser samt tändsticksask

Stumpastake från Born in Sweden är en svensk designklassiker som funnits sedan 1991. Den är tillverkad i Sverige av 100 % återvunnen aluminium. En riktigt praktisk och älskad inredningsdetalj.

Stumpastaken Fyran, korkskål natur samt tändsticksask

Stumpastaken Fyran, korkskål natur samt tändsticksask

Stumpastaken är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus – med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus.

Stumpastaken Ettan, korkskål natur, vindskyddsglas samt tändsticksask

Stumpastaken Ettan, korkskål natur, vindskyddsglas samt tändsticksask

Stumpastaken Ettan kommer komplett innehållande: korkskål, stumpastaken Ettan, lyktglas, tändstickor och levereras i en fin presentkartong – färdig klapp att dela ut som uppskattas av alla.

Apple från Born in Sweden till anställda

Apple 2-pack

Apple candleholder är den perfekta skandinaviska gåvan till anställda i jul. En lekfull flirt med vårt traditionella dekorationsarv, med en modern touch som passar alla hem och smaker. Välj mellan färgerna röd, vit och svart. Levereras i en fin presentkartong.

Fågelmatare i julklapp från Born in Sweden

Birdfeeder & Fatballhanger

Fågelmataren i återvinningsbar plast blir en vacker inredningsdetalj när den fästs på fönstret. Fågelmataren Fatball Hanger är för den som vill hänga upp en talgboll åt fåglarna. Den speciella designen gör så att fåglarna kan landa runt talgbollen och vila samtidigt som den äter!

Vattenkaraff med kylstav och korkboll

Vattenkaraff med kylstav och korkboll

Karaffer kan man aldrig få nog av. Den här har en kylstav som håller vätskan kall. Lev. även med en korkboll som man kan ha som alternativ topp.

Sphere Vase

Sphere Vase

Sphere från Born in Sweden är en unik vas som hjälper dig att arrangera dina favoritblommor på ett snyggt sätt. Välj en vas med antingen en stålfärgad, guldpläterad och kopparpläterad stålring.

Varför julklappar från Born in Sweden?

Unik design

Julklappar från Born in Sweden har en unik design i skandinavisk anda. Born in Sweden har som mål att alla ska få möjlighet att ha en bit av Sverige i sina hem.

Bra material

Materialet som används i produkterna från Born in Sweden är väl utvalda för att hålla länge. När det är möjligt används även återvunnet råmaterial. 

Populärt

En stumpastake från Born in Sweden är en väldigt populär julklapp som pryder mångas hem. Med en unik design i många olika utföranden är det en perfekt gåva från Born in Sweden. 

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se