Orrefors logotyp

Orrefors

Orrefors har sedan 1898 producerat kristallglas i skandinavisk design med stor omsorg för hantverket. Den som letar efter julklappar från Orrefors till anställda kan finna flera vackra produkter i sortimentet. Orrefors glas är känt i världen för sin gnistrande yta och utsökta formgivning. 

Orrefors står för nyskapande design och ett utvecklat hantverk, men också för tradition då varumärket har älskats i generationer.

Orrefors står för flera ikoniska skapelser i svensk formgivnings-historia, framtagna av skickliga designers. Ge unika julklappar från Orrefors till anställda och uppmuntra skandinaviskt hantverk.

Det finns flera olika kollektioner att välja mellan, och de har sina egna unika uttryck. Sannolikheten är stor att du finner något som passar dina anställda. Varumärket skapar både glaskonst och bruksglas i sitt erkända Orrefors glas, så det finns något för alla tillfällen.

Julklappar från Orrefors till anställda City dof
Orrefors till anställda Gin och Tonic glas i julklapp
Orrefors glas Enjoy Tumbler More

Populära julklappar från Orrefors

Julklappar från Kosta Boda Pluto ljusstake

Pluto ljusstake

Vacker ljusstake i glas med ett stilrent och glänsande uttryck. En trevlig inredningsdetalj såväl på bordet som i fönsterkarmen. Finns i tre färger.

Design: Lena Bergström

Orrefors Carat ljusstake

Carat ljusstake 2-pack

Ljusstaken Carat är nytänkande och inspirerad av ädelstenen och dess speciella slipningar. Intrycket av slipade diamanter som ställs på varandra fulländas av den stilrena ljushållaren i borstat rostfritt stål. 

Design: Lena Bergström

City Dof med iskuber

City dof 4-pack med iskuber

Stiliga glas som blir stiliga julklappar från Orrefors. Den första barserien City med sina klara slipskär ger ett sobert och modernt intryck. Kommer i 4-pack med tillhörande City Ice Cubes.

Design: Martti Rytkönen

Orrefors City Highball i julklapp

City highball 4-pack

City Highball är barglaset som passar bra för servering av longdrinks. Skären som löper runt glasets yta skapar ett oregelbundet uttryck och bidrar till seriens tydliga identitet. En populär julklapp från Orrefors!

Design: Martti Rytkönen.

Sense Orrefors

Sense sparkling 6-pack

Sense sparkling glas från Orrefors rymmer 25,5 cl och är ett glas passande för mousserande drycker som prosecco, cava, spumante eller champagne. Ett glas som är med under livets firanden och härliga stunder.

Uppskattad och generös gåva från Orrefors!

Orrefors Sarek set

Sarek skål med lock & ljuslykta

Skålen med lock kombinerar det bästa av modern skandinavisk design med traditionella influenser. Skålens lock är gjort av björk: ett träslag som traditionellt sett används vid tillverkning av små föremål.

Design: Lena Bergström i samarbete med Volvos designteam

Varför julklappar från Orrefors?

Hela serier

Att samla på Orrefors glas är en omtyckt tradition som du kan starta på ditt företag. Ge julklappar från Orrefors till de anställda varje år och låt dem samla hela serviser från samma serie. En gåva som ger helheten!

Folkkärt varumärke

Med sin långa historia av hantverk i den småländska skogen är Orrefors glasbruk ett folkkärt företag som många säkert minns ända tillbaka i barndomen. Julklappar från Orrefors väcker minnen till liv!

Hög kvalitet

Orrefors glas är av väldigt hög kvalitet. Genom att handla julklappar från Orrefors investerar du i fina gåvor som kommer att glädja personalen länge och väl. Det är ett omtänksamt och lyxigt val av julgåva.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se