Orrefors logotyp

Orrefors

Orrefors har sedan 1898 producerat kristallglas i skandinavisk design med stor omsorg för hantverket. Den som letar efter julklappar från Orrefors till anställda kan finna flera vackra produkter i sortimentet. Orrefors glas är känt i världen för sin gnistrande yta och utsökta formgivning. 

Orrefors står för nyskapande design och ett utvecklat hantverk, men också för tradition då varumärket har älskats i generationer.

Orrefors står för flera ikoniska skapelser i svensk formgivnings-historia, framtagna av skickliga designers. Ge unika julklappar från Orrefors till anställda och uppmuntra skandinaviskt hantverk.

Det finns flera olika kollektioner att välja mellan, och de har sina egna unika uttryck. Sannolikheten är stor att du finner något som passar dina anställda. Varumärket skapar både glaskonst och bruksglas i sitt erkända Orrefors glas, så det finns något för alla tillfällen.

Populära julklappar från Orrefors

Orrefors 2 city double old fashioned, mixerglas & drinkbok

Orrefors 2 city double old fashioned, mixerglas & drinkbok

Vackert set i begränsad upplaga innehållande 2 stycken City Double Old Fashioned, mixerglas & drinkbok från Orrefors. En läskande gåva till anställda!

Orrefors Bloom vas & blomstercheck till personal

Orrefors Bloom vas & blomstercheck

Vacker Bloom vas & blomstercheck från Orrefors till anställda. En uppskattad gåva att ställa på bordet i hemmet för att beundra.

Erik Orrefors glas

Erik set

Set med karaff och två Double Old Fashioned whiskey glas från barserien Erik. En stilfull gåva som hör hemma vid ett välsorterat barskåp.

Design: Olle Alberius

Gin & Tonic 4-pack

Orrefors Gin & tonic 4-pack

Dessa runt formade Orrefors glas är perfekta att avnjuta en gin & tonic i. Den ballongformade kupan låter smakerna explodera, och ger utrymme för garnityr.

Enjoy karaff & två more tumbler

Enjoy karaff & 2-pack more tumbler

Vackert klassiskt set innehållande en karaff från serien Enjoy och två Tumbler-glas från serien More. En stilren gåva från Orrefors till anställda.

City Dof med iskuber

City dof 4-pack med iskuber

Stiliga glas som blir stiliga julklappar från Orrefors. Den första barserien City med sina klara slipskär ger ett sobert och modernt intryck. Kommer i 4-pack med tillhörande City Ice Cubes.

Design: Martti Rytkönen

Orrefors Legend stripes skål

Orrefors Legend City Stripes skål

Designerskålen från Orrefors barserie CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären som löper runt i glasets yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulint men samtidigt elegant.

Design: Martti Rytkönen

Orrefors Carat ljusstake

Carat ljusstake 2-pack

Ljusstaken Carat är nytänkande och inspirerad av ädelstenen och dess speciella slipningar. Intrycket av slipade diamanter som ställs på varandra fulländas av den stilrena ljushållaren i borstat rostfritt stål. 

Design: Lena Bergström

Julklappar från Kosta Boda Pluto ljusstake

Pluto ljusstake

Vacker ljusstake i glas med ett stilrent och glänsande uttryck. En trevlig inredningsdetalj såväl på bordet som i fönsterkarmen. Finns i tre färger.

Design: Lena Bergström

Varför julklappar från Orrefors?

Hela serier

Att samla på Orrefors glas är en omtyckt tradition som du kan starta på ditt företag. Ge julklappar från Orrefors till de anställda varje år och låt dem samla hela serviser från samma serie. En gåva som ger helheten!

Folkkärt varumärke

Med sin långa historia av hantverk i den småländska skogen är Orrefors glasbruk ett folkkärt företag som många säkert minns ända tillbaka i barndomen. Julklappar från Orrefors väcker minnen till liv!

Hög kvalitet

Orrefors glas är av väldigt hög kvalitet. Genom att handla julklappar från Orrefors investerar du i fina gåvor som kommer att glädja personalen länge och väl. Det är ett omtänksamt och lyxigt val av julgåva.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se