Bitz logotyp

BITZ

Julklappar från BITZ har utvecklats i nära samarbete med Christian Bitz och består av moderna produkter för kök och servering, bland annat en serie populärt rustikt BITZ porslin. Gåvor från BITZ till anställda kan vara robust stengods i mörka jordnära nyanser, bestick i trendiga kulörer, en vacker serie i benporslin, karaffer, vin- och vattenglas i miljökristall och mer därtill. 

BITZ porslin i olika material bidrar till strukturer och färger som skapar ett kontrastfyllt bord och gör måltiden till en upplevelse. En upplevelse där man njuter av tiden man sitter till bords, och magen långsamt kan registrera mättnad. Det är just detta som är en av nycklarna till ett hälsosammare liv, vilket är viktigt för designern Christian Bitz. Ge vackra juklappar från BITZ till anställda för att hälsosamt liv med guldkant! 

Muggar från BItz till anställda
Bitz porslin att ge i julklapp
Cabaret skålar i julklapp från BItz

Populära julklappar från BITZ

Salladsskål i porslin från Bitz till anställda

Bitz Salladskål med bestick

Stor salladsskål i stengods med mattglaserad svart utsida och vacker, blank bronsglasyr på insidan. Diamter på 24 cm med salladsbestick i ek. En vacker kombination av den matta utsidan och den strålande blanka insidan!

Bitz cabaret set i julklapp

Bitz cabaret set

Setet från Bitz innehåller en svartlaserad träbricka och tre skålar i stengods. Kombinationen av skålens utsida, den matta glasyren och bronsmetallglasyren på insidan ger ett vackert utseende där inga skålar är lika. 

Bitz skålar i julklapp

Bitz Skålset

Praktiskt och användbart set med tre vackra BITZ-skålar i matt svart stengods med eklock. Skålarna är 10, 12 och 14 cm i diameter och trälocken passar alla skålar med samma diameter. En fin julklapp från Bitz till anställda!

Oljespray från Bitz i julklapp

Bitz Oljesprayflaska

Med den dekorativa sprayflaskan i stengods med topp i rostfritt stål kan dosera exakt rätt mängd olja som behövs för matlagningen eller på sallader, grönsaker, fisk och andra rätter precis före servering. Praktisk att ha till hands i köket. 

Bitz termomuggar i julklapp

Bitz Termomugg 4-pack

Njut av ditt varma kaffe, te eller din choklad från den vackra termomuggen som håller drycken och hjärtat varmt lite längre. De passar fint med annat BITZ porslin i färgstarka utföranden. 4 stycken muggar ett ge i julklapp.

Bitz ugnsform i julklapp

Bitz Ugnsfast form

BITZ rektangulära fat i mattsvart stengods med glansig glasyr på insidan. Det vackra fatet finns i två storlekar och i flera fantastiska färgställningar med en unik, reaktiv glasyr som framhäver stenens glöd.

Varför julklappar från BITZ?

Porslin för vardagen

BITZ porslin är skapat för att användas i vardagen – med allt det innebär. Seriens färger och material bidrar till ett kontrastfyllt bord som gör den vardagliga måltiden till en upplevelse. Sätt stilfull färg på dagarna! 

För hälsan

Designern Christian Bitz har stor kunskap inom näring och hälsa – vilket är grunden till hela BITZ-serien. Julklappar från BITZ är skapade med vardaglig hälsa i åtanke, med målet att göra befolkningen friskare.

Prisvärd design

Att ge BITZ till anställda är ett smart val – både för plånboken och glädjen det ger. Varumärket levererar lyxig modern design i spännande material till humana priser. Julklappar från BITZ gör matbordet lite roligare att sätta sig vid.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se