RIG-TIG logotyp

Rig-Tig

Här tipsar vi om fina och varierande julklappar från RIG-TIG. Kombinationen av form och funktion gör det populärt att ge RIG-TIG till anställda. Varumärket är en del av Stelton, och levererar precis som ägaren stilren dansk design. Om du någon gång har sett en RIG-TIG vattenkokare, då vet du att mjuk och minimalistisk form är deras melodi.

Julklappar från RIG-TIG växer i popularitet och passar väl in i dagens moderna hem. Serien RIG-TIG FOODIE är en innovativ hjälp i vardagen som gör köksbestyren enklare. 

Att ge RIG-TIG till anställda är en gest som uppskattas!

RIG-TIG till anställda
RIG-TIG Foodie
Cheffy i julklapp från Rig-Tig

Populära julklappar från RIG-TIG

Cheffy set från RIG-TIG

Rig-tig CHEFFY salt- och pepparkar

CHEFFY karen är med sina strömlinjeformade räfflor och rundade toppar riktigt bra att hålla i och enkla att mala med. Ett dekorativt element vid spisen! CHEFFY är dessutom lätt att fylla på och kan ställas in att mala både fint och grovt efter behov. En gåva från Rig-Tig som håller i många år framöver.

Design: Renaud Defrancesco

Kaffebryggare från Rig-Tig

FOODIE Kaffebryggare

FOODIE kaffebryggaren har en funktionell och användarvänlig design som är typisk för julklappar från Rig-Tig. Kaffebryggaren tar minimalt med plats och är perfekt för de som enbart vill ha en enda kopp nybryggt kaffe. Kaffebryggaren kan brygga högst 0,4 liter kaffe åtgången – perfekt för att starta morgonen!

Design: UNIT 10

Handy-box från Rig-Tig i julklapp

HANDY-BOX förvaringsbox

Smart och enkel organisering med denna modernt designade förvaringsbox från Rig-Tig. Förvaringsboxen Handy-Box har många användningsområden och kan till exempel placeras i köket för förvaring av bestick och andra köksredskap, eller varför inte i barnens rum för praktisk förvaring av kritor och färgpennor? Möjligheterna är många och tack vare Handy-Boxens minimalistiska design passar den in överallt.

Design: Jehs+Laub

Fin tapasbricka i gåva från Rig-Tig

RIG-TIG Tapas Bricka

Tapas serveringssatsen tar upplägget av maten till en ny nivå! Tapas serveringsset består av en serveringsbricka i massivt gummiträ och tre keramikskålar. Den praktiska fördjupningen i träbricka kan också användas som en diskret uppdelning mellan charkuterier och bröd. En populär gåva från Rig-Tig för att servera olika ostar, korv, oliver, mandlar eller pesto i skålarna. Samlas runt bordet och umgås med god mat att plocka!

Design: Pierre Foulonneau

RIG-TIG Foodie - smoothieblender

RIG-TIG FOODIE Smoothieblender

Med smoothieblendern FOODIE får man en användarvänlig och stilren hjälp i köket som är perfekt för att öka intaget av frukt och grönt i en stressig vardag. Man blandar sina favoritingredienser till en len och uppfriskande smoothie på några få sekunder.

Smoothieblendern RIG-TIG FOODIE är framställd i plasttypen tritan som har den speciella egenskapen att den inte drar åt sig lukt, samt är BPA och ftalatfri.

Design: RIG-TIG

RIG-TIG Foodie vattenkokare

FOODIE Vattenkokare

Den funktionella och användarvänliga FOODIE-vattenkokaren är inbjudande med sin vänliga runda form. Vattenkokaren har en hög prestanda som gör att vattnet kokar upp snabbt med låg energiförbrukning.

Denna trådlösa RIG-TIG vattenkokare rymmer 1 liter och är försedd med ett avtagbart kalkfilter. Den är säkrad mot torrkokning och slår av automatiskt när vattnet har kokat klart. BPA- och ftalatfri

Design: RIG-TIG

Foodie stavmixer vit från RIG-TIG

FOODIE Stavmixer

FOODIE stavmixer är en oumbärlig hjälp i köket när man ska göra allt från pesto till blomkålpuré.

Stavmixen har två hastigheter och en mixerstav i rostfritt stål, vilket säkerställer att axeln inte absorberar färg när den kommer in kontakt med mat. Alla delar kan separeras så att de rena materialen kan återanvändas för nya produkter.

Design: UNIT 10

COOL-IT från RIG-TIG

COOL-IT Vattenkaraff

Perfekt julklapp från RIG-TIG till anställda!

Förvara karaffen i kylen med t.ex. vatten, juice eller saft så att du alltid har kall dryck på lager – redo att serveras till frukosten, lunchen eller middagen. Piffa upp vattnet med isbitar, gurkstänger, lime eller mynta – eller hitta en helt egen favoritsmaksättare.

Karaffen har en smart öppnings-/stängningsanordning – du vippar bara kulan nedåt för att hälla och sedan uppåt för att stänga karaffen. 

Fri från BPA och ftalater – Har vunnit iF Gold Award 2015

Foodie kaffekvarn

Foodie Elektrisk Kaffekvarn

Stilren och funktionell kaffekvarn från serien Foodie, hjälper dig att ta fram den optimala smaken från kaffebönorna. Utformningen är inspirerad av 50-talet med rundade former och matta ytor.

Design: Unit 10

Hottie termoskanna

Hottie termoskanna

Termoskannan på 1 L från RIG-TIG är en modern vardagskanna med inspiration från gammaldags funktionell design. Tack vare glasinsatsen håller den snygga termoskannan kaffe eller te varmt i flera timmar.

Design: Ulrik Nordentoft

Varför julklappar från RIG-TIG till anställda?

Kvalitet i vardagen

De flesta skulle nog gärna snabba på vardagsbestyren – och genom att ge något från exempelvis serien RIG-TIG FOODIE hjälper du som arbetsgivare till i köket hos dina anställda. 

Hälsosamma julklappar från RIG-TIG

Flera av produkterna kan användas till hälsosamma vanor – att koka en kopp te med en RIG-TIG vattenkokare, göra smoothies eller hålla vätskebalansen i schack när man är på språng. En fin gåva helt enkelt!

Snygg prisvärd design

Unna dina anställda julklappar från RIG-TIG. De är fina att titta på och håller länge tack vare hög kvalitet. Det är en prisvärd investering som garanterat uppskattas av din personal.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se