RIG-TIG logotyp

RIG-TIG

Här tipsar vi om fina och varierande julklappar från RIG-TIG. Kombinationen av form och funktion gör det populärt att ge RIG-TIG till anställda. Varumärket är en del av Stelton, och levererar precis som ägaren stilren dansk design. Om du någon gång har sett en RIG-TIG vattenkokare, då vet du att mjuk och minimalistisk form är deras melodi.

Julklappar från RIG-TIG växer i popularitet och passar väl in i dagens moderna hem. Serien RIG-TIG FOODIE är en innovativ hjälp i vardagen som gör köksbestyren enklare. 

Att ge RIG-TIG till anställda är en gest som uppskattas!

Populära julklappar från RIG-TIG

RIG-TIG Foodie - smoothieblender

RIG-TIG FOODIE Smoothieblender

Med smoothieblendern FOODIE får man en användarvänlig och stilren hjälp i köket som är perfekt för att öka intaget av frukt och grönt i en stressig vardag. Man blandar sina favoritingredienser till en len och uppfriskande smoothie på några få sekunder.

Smoothieblendern RIG-TIG FOODIE är framställd i plasttypen tritan som har den speciella egenskapen att den inte drar åt sig lukt, samt är BPA och ftalatfri.

Design: RIG-TIG

RIG-TIG Foodie vattenkokare

FOODIE Vattenkokare

Den funktionella och användarvänliga FOODIE-vattenkokaren är inbjudande med sin vänliga runda form. Vattenkokaren har en hög prestanda som gör att vattnet kokar upp snabbt med låg energiförbrukning.

Denna trådlösa RIG-TIG vattenkokare rymmer 1 liter och är försedd med ett avtagbart kalkfilter. Den är säkrad mot torrkokning och slår av automatiskt när vattnet har kokat klart. BPA- och ftalatfri

Design: RIG-TIG

Foodie stavmixer vit från RIG-TIG

FOODIE Stavmixer

FOODIE stavmixer är en oumbärlig hjälp i köket när man ska göra allt från pesto till blomkålpuré.

Stavmixen har två hastigheter och en mixerstav i rostfritt stål, vilket säkerställer att axeln inte absorberar färg när den kommer in kontakt med mat. Alla delar kan separeras så att de rena materialen kan återanvändas för nya produkter.

Design: UNIT 10

COOL-IT från RIG-TIG

COOL-IT Vattenkaraff

Perfekt julklapp från RIG-TIG till anställda!

Förvara karaffen i kylen med t.ex. vatten, juice eller saft så att du alltid har kall dryck på lager – redo att serveras till frukosten, lunchen eller middagen. Piffa upp vattnet med isbitar, gurkstänger, lime eller mynta – eller hitta en helt egen favoritsmaksättare.

Karaffen har en smart öppnings-/stängningsanordning – du vippar bara kulan nedåt för att hälla och sedan uppåt för att stänga karaffen. 

Fri från BPA och ftalater – Har vunnit iF Gold Award 2015

Foodie kaffekvarn

Foodie Elektrisk Kaffekvarn

Stilren och funktionell kaffekvarn från serien Foodie, hjälper dig att ta fram den optimala smaken från kaffebönorna. Utformningen är inspirerad av 50-talet med rundade former och matta ytor.

Design: Unit 10

Hottie termoskanna

Hottie termoskanna

Termoskannan på 1 L från RIG-TIG är en modern vardagskanna med inspiration från gammaldags funktionell design. Tack vare glasinsatsen håller den snygga termoskannan kaffe eller te varmt i flera timmar.

Design: Ulrik Nordentoft

Varför julklappar från RIG-TIG till anställda?

Kvalitet i vardagen

De flesta skulle nog gärna snabba på vardagsbestyren – och genom att ge något från exempelvis serien RIG-TIG FOODIE hjälper du som arbetsgivare till i köket hos dina anställda. 

Hälsosamma julklappar från RIG-TIG

Flera av produkterna kan användas till hälsosamma vanor – att koka en kopp te med en RIG-TIG vattenkokare, göra smoothies eller hålla vätskebalansen i schack när man är på språng. En fin gåva helt enkelt!

Snygg prisvärd design

Unna dina anställda julklappar från RIG-TIG. De är fina att titta på och håller länge tack vare hög kvalitet. Det är en prisvärd investering som garanterat uppskattas av din personal.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se