House of Regalo logotyp

House of Regalo

House of Regalo levererar de ultimata gåvokorten med ett stort utbud av noga utvalda gåvor. Gåvokorten innehåller över 220 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att skapa glädje genom att ge bort House of Regalo till anställda. För att förhöja känslan av uppskattning kommer gåvokorten i en exklusiv box med magnetförslutning och vackert omslag.

Ordet Regalo kommer från språket Esperanto och betyder glädje, firande och gåva. Leverantören värderar just dessa saker högt, och vill därför bidra till att ge personalen på diverse företag uppskattning genom kvalitativa gåvor som uppskattas. 

House of Regalo i julklapp
House of Regalo till personal i julklapp
Gåvor från House of Regalo

Populära gåvokort från House of Regalo

Gåvokort till anställda - First of Regalo

Gåvokort First of Regalo

Gåvokortet innehåller över 200 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att den anställda skall mottaga den perfekta julklappen. För att förhöja känslan av uppskattning kommer gåvokortet i en exklusiv box med magnetförslutning.

Presentkort till anställda - First of Regalo – Exclusive

Gåvokort First of Regalo – Exclusive

Ett gåvokort fyllt med härliga produkter. Bestäm mellan olika valörer för att låta dina anställda skapa det perfekta kitet. För att höja julkänslan kommer kortet med ett snyggt exklusivt band. Beroende på valör finns möjlighet att skapa personliga kit. Kortet innehåller över 200 välvalda produkter inom flertal kategorier.

Varför ge House of Regalo i julklapp?

Exklusiv box

Visst känns en gåva extra lyxig om den är stiligt förpackad? Det får personalen uppleva om du handlar House of Regalo till anställda i jul! Gåvokortet kommer in en box med band.

Utvalda produkter

Gåvokorten består av ett flertal valbara produkter från välkända varumärken. Varje gåva är noga utvald för att skänka glädje och valbarhet till mottagaren.

Prisvärt

Det är prisvärt att köpa gåvokort från House of Regalo till anställda. För en summa ger du varje individ en julklapp som passar perfekt – slipp att lägga pengar på saker personalen inte behöver!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se