Delikatesser
i julklapp

MATGÅVOR & JULGODIS TILL PERSONAL

Ge bort fina delikatesser i julklapp till personalen

Har du svårt att bestämma dig för årets julklapp till de anställda? Att ta emot fina delikatesser i julklapp är alltid uppskattat! Därför har vi ett noga utvalt sortiment av matgåvor som ger stor glädje i köket under jultiden. Dessutom kan du beställa gott julgodis till personal för att bidra till en riktigt god jul!

Nedan ser du kända varumärken som levererar delikatesser och matgåvor av hög kvalitet! Kontakta oss om du behöver hjälp att välja eller om du vill profilera presentförpackningen.

Julgodis i julklapp till personal

Varför ge matgåvor eller julgodis till personal?

Delikatesser i julklapp

Bara grejen att få goda matvaror eller sötsaker i en gåva är helt underbart! Julen är en tid då vi njuter extra mycket av god mat i gott sällskap, så en ätbar julgåva kommer garanterat att bli uppskattad av din personal.

Vägen till hjärtat

Vägen till hjärtat går genom magen! Så sägs det i alla fall. Sött julgodis till personalen är en omtänksam gåva som passar de allra flesta oavsett personlighet eller fritidsintressen. Mmm, vi älskar delikatesser i julklapp!

Kvalitet

De matgåvor vi erbjuder är av högsta kvalitet. Flera av varumärkena i vårt sortiment jobbar med lokala producenter eller ekologisk produktion. Bra råvaror ger en oslagbar smak att skämma bort personalen med i jul!

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se