Vinga of Sweden logotyp

Vinga of Sweden

En gåva full av möjligheter – det är ett gåvokort från Vinga of Sweden. Om du vill ge ett säkert kort i julklapp till personalen så har du kommit rätt. Gåvokort passar alla då mottagaren själv får välja och det är enkelt att ge bort, då du aldrig riskerar att välja fel.

Vinga of Sweden erbjuder två varianter av gåvokort – Flexible By Vinga Home och Selection. Det förstnämnda innebär att mottagaren av kortet väljer fritt utifrån summan som valts, dessutom med möjligheten att lägga till egna extra pengar vid önskemål. 

Inom gåvokortet Selection väljer du prisnivå – Nobel, Classic, Regal, Extravagans eller Imperial. Mottagaren ser inte summan utan väljer en gåva ur ett utvalt sortiment kopplat till kortets värde.

Vinga of Sweden gåvor
Julklappar från Vinga of Sweden
Gåvokort från Vinga of Sweden

Populära gåvokort från Vinga of Sweden

Gåvokort från Vinga of Sweden

Gåvokort Selection - Regal

Det populäraste gåvokortet med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Alltid med minst 100 st gåvor och välgörenhetsändamål för mottagaren att välja mellan. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter och välkända varumärken i flera olika kategorier.

Gåvokort till anställda från Vinga of Sweden

Gåvokort Flexible - Home

Ett gåvokort med i princip obegränsade valmöjligheter. Alla produkter från övriga gåvokort är valbara på hemsidan, plus allt övrigt sortiment som finns på Vinga Home. Vi tror att det man väljer själv inte bara är något man behöver och vill ha, utan också något som man verkligen kommer att använda. Ett flexibelt gåvokort från Vinga of Sweden!

Varför ge Vinga of Sweden i julklapp?

Egen hälsning

Hur ska hälsningen se ut? Vill du designa själv? Ska den gå iväg som sms, mail, PDF eller fysiskt kort? Vi erbjuder alla möjligheter för en personlig gåva från Vinga of Sweden.

Stort sortiment

Gåvokorten består av en stor mängd valbara produkter från välkända varumärken. Varje gåva är noga utvald för att passa olika personligheter och intressen!

Visa summan - eller inte!

Det finns flera skäl till att inte vilja visa summan på gåvan du ger bort. Du styr själv om du vill visa den eller inte genom att välja antingen gåvokortet Selection eller Flexible.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se