Adelante logotyp

Adelante

Följ med på resan framåt genom att köpa julklappar från Adelante. Företaget erbjuder ekologiska och kvalitativa produkter i sitt trevliga sortiment av olivoljor, drycker och kryddor. Skapa en gourmetupplevelse som personalen sent glömmer – genom att ge deras kryddor som företagsjulklapp.

Julklappar från Adelante är hållbara julklappar – både sett till hur länge man kan njuta av dem och hur de är tillverkade. Noggrant utvalda, trendiga och ekologiska!

Sortimentet är prisvärt utan att tumma på kvaliteten, och råvarorna är alltid av hög standard. Kryddor som företagsjulklapp är ofta uppskattat, och ger mycket glädje i köket. Att ge bort lyxiga livsmedel är en fin gest, och gåvan sätter guldkant på mottagarens vardag. Varför inte testa en hållbar och ekologisk julklapp till personal på ditt företag?

Julklappar från Adelante Ho Ho
Hållbara julklappar till personalen
Julgodis i julklapp till personal

Populära julklappar från Adelante

Bake and make från Adelante

Bake and make

Presentsetet är en perfekt julklapp från Adelante som passar hela personalen. Setet kommer packat i fin trälåda med en pepparkaksdeg färdig att kavla ut, två pepparkaksmått i rostrfritt stål, en god knaprig chokladkaka med mörk choklad och utan tilllsatt socker och med havssalt på topppen, en frisk äppleglögg och ett svart krögarförkläde i bomull med ficka framtill.

Chokladbox från Adelante

Chokladboxen

Tre stycken chokladburkar – Romrussin, toffemandel och hallonlakrits – i en svart handsnickrad ask från Adelante. Ett sött presentset av hög kvalitet från Adelante är en perfekt gåva till personalen. Vem uppskattar inte att få kvalitetschoklad i julklapp?

Friday present i julgåva från Adelante

Friday Present

En fin presentpåse med handtag i naturmaterial som innehåller en god mousserande smultrondryck, en påse med vita chokladlakritsstubbar (dvs. lakrits dragerad med vit choklad och lakritscrisp), en ask med den klassiska Nickel – gammeldags blanding, vem blir inte nostalgisk av denna? Garanterad hit för den som gillar fredagsmys!

Red Christmas från Adelante i julgåva

Red Christmas

Denna klassiskt julröda present är fylld med lite blandade godsaker till skafferiet som alltid är användbara. Dijon senap på tub som inte bara har en läcker förpackning utan också är ekologisk med fantastiskt god smak, en burk med sardiner inlagda i olivolja, örtsalt – det perfekta saltet till fisken, kycklingen, salladen, köttet etc, ES1010 Olivolja – fantastisk olivolja som är en bra vardagsolja att både steka i men också till sallader och andra rätter.

Santa loves candy från Adelante

Santa Loves Candy

Vem älskar inte godis? En härlig gottepåse packad i en fin jutesäck fylld med klassiska AKO gräddkola, Punschknappar, en ekologisk läskande coladryck, skumtomtekarameller (dvs. hårda karameller som smakar skumtomte) och pepparkakskola – hur juligt kan det bli? En perfekt julklapp till anställda från Adelante!

Ho ho från Adelante

Ho Ho

Denna fina trälåda med lock och fina läderdetaljer innehåller knäckebröd gjort på sesam, lin och solrosfrön, en julmust från Apotekarnas, vardagsolivoljan från Esporao – perfekt till allt, rödvinsvinäger från Esporao – perfekt till sallader, såser, grytor med mera, mousserande äpplecider och en påse med lakrits dragerad med vit choklad och lakritscrisp.

Bra julklapp från Adelante där du håller dig inom gåvogränsen och dessutom är med och bidrar till Röda korsets viktiga arbete. För varje såld låda skänker vi 15 kr till Röda Korset.

Pasta in the Italian way

Pasta in the italian way

Italienarna är oslagbara på mat och framförallt pasta! Detta setet är klart för att få en färdig Ragu de bolognese med pappardelle pasta. Setet är packat i vår klimatlåda som är 100% klimatsmart. Ett paket med pappardelle äggpasta direkt från Italien, Bolognese Ragu som är färdig och framställd på riktiga produkter och med en bra balans mellan nöt och fläskkött, en fantastik olivolja ES1010, bordssalt från Sal de ibiza – det renaste och godaste saltet som bara smälter på maten och en svart pastaslev för att kunna servera.

Eko forever 2.0 från Adelante i julklapp

Eko Forever 2.0

Detta set är bara fyllt med ekologiska produkter som smakar extra gott och gör gott för miljön. Stor trälåda med ekologisk vinäger från Sapore, ekologisk condimento vinäger från Sapore, bruschetta bladning i färdig kryddkvarn, Galega olivolja från Esporao, tre ekologiska sodor; en med smak av Rabarber, en med smak av Citron och en Cola smak, ekologiskt örtsalt, klassiskt English breakfast te, ekologiskt och gårdsrostat kaffe, rödvinsvinäger från Esporao, plantbased mayonäs – på tub och du kommer vilja ha den till allt, grönpeppar med kryddkvarn upptill, och dijonsenap på tub.

Förutom att värna om miljön så bidrar du genom att köpa denna lådan till Röda korsets viktiga arbete. För varje såld låda skänker vi 15 kr till Röda Korset.

Varför julklappar från Adelante?

Annorlunda

Stick ut från mängden genom att ge kaffe, olivolja eller kryddor som företagsjulklapp. Vardagslyx i form av livsmedel är en lite oväntad, men väldigt uppskattad julklapp. Alla gillar bra råvaror!

Ekologisk julklapp till personal

Julklappar från Adelante är ekologiska och noggrannt utvalda, vilket ligger i tiden! Adelante betyder framåt, och det är varumärkets vision.

Prisvärt och hållbart

Adelante erbjuder hållbart tillverkade produkter gjorda på bra råvaror – som samtidigt är väldigt prisvärda. Hållbara julklappar behöver inte vara dyra! Ge personalen en lyxig gåva – till ett bra pris.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se