Stelton logotyp

Stelton

Har du funderat på julklappar från Stelton? Här guidar vi dig till att hitta en perfekt gåva från Stelton som gör de anställda glada. Mest kända är varumärket för sin EM77 Stelton termos, en favorit som aldrig går ur tiden.

Stelton levererar stilren, kreativ och intelligent design av hög kvalitet. Precis som många andra designföretag har dem ursprung i Danmark – och de skapar kollektioner med flera kända namn.

En Stelton företagsjulklapp lär bli ett uppskattat inslag i dina anställdas hem. Det finns klassiker som alltid är moderna, också finns det uppstickare som en Stelton brödkorg eller Stelton To Go Click mugg.

Faktumet att alla produkter finns i mängder av färger gör att alternativen blir många – och du kan kanske till och med hitta julklappar från Stelton som går i ditt företags egna färger?

Populära julklappar från Stelton

Stelton termos EM77

EM77 Stelton Termos

Populär storsäljare!

Idag 43 år senare är EM77 fortfarande lika aktuell och populär. Förutom det patenterade vipplocket medföljer även ett skruvlock, vilket vi rekommenderar att du använder utomhus, t. ex. på picknick. Säsongens eleganta mörka toner inspirerar till lugn och avkoppling som kläs av höstens färgharmoni.

Välj mellan 7 st härliga färger samt aktuella säsongsfärger | Design: Erik Magnussen

Stelton To Go Click - Dark Blue Metallic

Stelton To Go Click mugg 2-pack

2 st To Go Click muggar 200 ml i valfri färg

Njut av varma och kalla drycker i vår Stelton To Go Click termosmugg. Den är perfekt i bilen, promenaden, resor eller när du är “på språng”. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur, lika lätt från alla håll. Tryck igen och muggen är stängd. Stelton To Go Click muggen kan hålla din dryck varm i 2 timmar eller kall i 4 timmar. Muggen är naturligtvis BPA- och ftalatfri.

Välj mellan 16 st härliga färger samt aktuella säsongsfärger | Design: Stelton 

Embrace Stelton brödkorg

Embrace brödkorg

Brödkorgen från den populära Embrace-serien i rostfritt stål med de klassiska organiska formerna som känns igen från hela Embrace-serien och bidrar med elegans på alla bord. Brödkorgens praktiska brödpåse, som ser till att smulorna stannar kvar i korgen i stället för att hamna på bordet, finns i tre olika färger, black, chalk och grey. Brödkorgen kan också användas till frukt och grönsaker vars färger utgör fina kontraster mot stålet.

Välj mellan 3 st färger | Design: Halskov & Dalsgaard

Emma set från Stelton - grått

Emma set

Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä, stål och stengods har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk. Emma termosarna och vattenkokaren är tillverkad i lackerat rostfritt stål och har ett elegant format handtag i massivt FSC-certifierad bokträ.

Välj mellan 3 st färger | Design: HolmbäckNordentoft

Keep Warm från Stelton grå

Keep Warm

Keep Warm termosflaska låter dig njuta av både varma och kalla drycker när du är ”på språng”. Termosflaskan rymmer 0,75 liter och har ett avtagbart lock som även fungerar som en kopp. Keep Warm tillverkas i högkvalitativt rostfritt stål i dubbla lager med vakuum, vilket säkerställer en hög termoeffekt, så din favoritdryck håll sig varm i upp till 24 timmar och kall i upp till 48 timmar.

Välj mellan 3 st färger | Design: Daniel Debiasi & Federico Sandri

AJ set från Stelton till personal

AJ set

Estetiska och rena linjer – gör det enkelt. En cylindrisk salladsskål med alla överflödiga detaljer borttagna. Skålen ser magnifik ut med sin satinfinish i rostfritt stål. Dess enkla form är dekorativ utan att stjäla rampljuset från salladsackompanjemanget till måltiden. Pricken över i är att nu får du med matchande AJ-salladsbestick för en elegant twist att servera vid bordet. Perfekt gåva från Stelton till anställda!

Design: Arne Jacobsen

Varför julklappar från Stelton?

Uppskattad Stelton termos

De flesta har någon gång sett en Stelton termos. På grund av sin smarta funktion och stilrena design är den en självklar favorit i flera hem. Och den allt mer populära Stelton To Go Click muggen är ett perfekt komplement till kaffe-älskaren.

Dansk design

En Stelton företagsjulklapp är ett omsorgsfullt val av dansk design. Danmark har genom åren levererat flera fina varumärken, och en gåva från Stelton gör ingen besviken.

Prisvärt

Om du vill ge något av hög kvalitet till ett bra pris – då ska du satsa på en Stelton företagsjulklapp. Produkterna håller länge och tack vare den stilrena designen är dem klassiker som inte går ur tiden.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se