Stelton logotyp

Stelton

Har du funderat på julklappar från Stelton? Här guidar vi dig till att hitta en perfekt gåva från Stelton som gör de anställda glada. Mest kända är varumärket för sin EM77 Stelton termos, en favorit som aldrig går ur tiden.

Stelton levererar stilren, kreativ och intelligent design av hög kvalitet. Precis som många andra designföretag har dem ursprung i Danmark – och de skapar kollektioner med flera kända namn.

En Stelton företagsjulklapp lär bli ett uppskattat inslag i dina anställdas hem. Det finns klassiker som alltid är moderna, också finns det uppstickare som en Stelton brödkorg eller Stelton To Go Click mugg.

Faktumet att alla produkter finns i mängder av färger gör att alternativen blir många – och du kan kanske till och med hitta julklappar från Stelton som går i ditt företags egna färger?

Stelton EM77 termos i julklapp
Oljelampa från Stelton i julklapp till anställda
Stelton väckarklocka som gåva

Populära julklappar från Stelton

Stelton termos EM77

EM77 Stelton Termos

Populär storsäljare!

Idag 43 år senare är EM77 fortfarande lika aktuell och populär. Förutom det patenterade vipplocket medföljer även ett skruvlock, vilket vi rekommenderar att du använder utomhus, t. ex. på picknick. Säsongens eleganta mörka toner inspirerar till lugn och avkoppling som kläs av höstens färgharmoni.

Välj mellan 7 st härliga färger samt aktuella säsongsfärger | Design: Erik Magnussen

Keep Warm Stelton julklapp

Keep Warm Termos & mugg

Värmande favorit!

Keep Warm termosflaska låter dig njuta av både varma och kalla drycker när du är på språng. Termosflaskan rymmer 0,75 liter och har ett avtagbart lock som även fungerar som en kopp. Keep Warm tillverkas i högkvalitativt rostfritt stål i dubbla lager med vakuum, vilket säkerställer en hög termoeffekt, så din favoritdryck håll sig varm i upp till 24 timmar och kall i upp till 48 timmar.

Välj mellan olika färger | Daniel Debiasi & Federico Sandri

To go clickmugg Stelton julklapp

To Go Click mugg 0,2 l

To Go Click termosmugg 0,2 liter från Stelton är perfekt för både varm och kall dryck till picknicken eller när du är ute på språng. Den stilrena och minimalistiska muggen är mycket funktionell då den har ett smart lock som du trycker på för att öppna och stänga. Tack vare detta kan du dricka som om det inte fanns något lock, precis som med en vanlig mugg. Den har även dubbla väggar, vilket gör att din dryck håller värmen eller kylan i upp till två timmar.

Välj mellan olika färger

Solis oljelampa i julklapp från Stelton till anställda

Solis oljelampa

Solis ljuslykta inkl. 2 st oljeljus har ett
strikt formspråk som är mjukt och välkomnande på samma gång. Solis är en oljelampa från Stelton där lågan och dess ljus får fullt fokus. En perfekt julklapp för den som uppskattar mysiga stunder och tidlös inredning.

Välj mellan olika färger | Design: Søren Refsgaard

Lucie Hurricane Stelton

Lucie Hurricane

I mötet mellan de karakteristiska färgerna och glasets enkla form är denna oljelampa från Stelton skapad för en modern stil. När ljusets flamma dansar bakom glaset skapas ett fint och behagligt ljus i rummet. Lucie är producerad i glas i olika fina färger med inspiration från naturen.

Välj mellan olika färger | Design: Francis Cayouette

Okiru väckarklocka Stelton gåva

Okiru väckarklocka

Okiru betyder ”att vakna” på japanska och då väckarklockan oftast är det första man ser när man vaknar, ville formgivaren skapa en enkel och funktionell design som inbjuder till en lugn start på dagen. Väckarklockan är ljudlös och har en snoozefunktion genom en lätt touch på klockan.

Välj mellan olika färger | Design: Miyake Design

Varför julklappar från Stelton?

Uppskattad Stelton termos

De flesta har någon gång sett en Stelton termos. På grund av sin smarta funktion och stilrena design är den en självklar favorit i flera hem. Och den allt mer populära Stelton To Go Click muggen är ett perfekt komplement till kaffe-älskaren.

Dansk design

En Stelton företagsjulklapp är ett omsorgsfullt val av dansk design. Danmark har genom åren levererat flera fina varumärken, och en gåva från Stelton gör ingen besviken.

Prisvärt

Om du vill ge något av hög kvalitet till ett bra pris – då ska du satsa på en Stelton företagsjulklapp. Produkterna håller länge och tack vare den stilrena designen är dem klassiker som inte går ur tiden.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se