Hoptimist logotyp

Hoptimist

Julklappar från Hoptimist, ett danskt designföretag som tillverkar högt uppskattade Hoptimist figurer i trä, ger ett leende på läpparna till mottagaren. Det är nämligen så att ett leende ofta startar med ett annat leende – det är vad Hoptimist tror på. Idén till Hoptimist startade redan i slutet av 1960-talet. Den danska trädesignern Hans Gustav Ehrenreich stod i sin verkstad i huset i Stilling, Danmark och skapade de första prototyperna Birdie mobilen, Bumble, Bimble och Kyak. Det var starten på något helt nytt – och nu är det omåttligt uppskattat att ge en Hoptimist i företagsjulklapp.

Figurerna från Hoptimist finns i flera söta utföranden – både som dekorativa inredningsdetaljer och lampor. Dansk design och humor i en mysig kombination att ge i företagsgåva!

Hoptimist snowman figur i företagsjulklapp
Lampa Bumble L från Hoptimist i julklapp
Företagsjulklappar Hoptimist

Populära julklappar från Hoptimist

Hoptimister Bumble storlek S Bimble storlek M

Hoptimister Bumble storlek S & Bimble storlek M

De små Hoptimist figurerna hade ju varit en perfekt julklapp att ge bort, så symboliska för så mycket just nu. Ett paket av Bumble storlek S och Bimble storlek M.

Bumble lampa L från Hoptimist

Hoptimist Lampa Bumble Vit

Låt Hoptimist-lampan i storlek L fylla rummet med ljus, färger och ett varmt ljus, oavsett var du placerar den. The Bumble Lamp skapar glädje i hemmet, oavsett om du ställer den på skrivbordet eller någon annanstans.

Hoptimist Angel figur i julklapp

Hoptimist Angel Bumble

En charmig unik Hoptimist figur i trä som är perfekt för hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär. Inte bara skapas designobjekten för att se fantastiska ut, de skapar också ett leende på dina läppar.

Julklappar från Hoptimist Snowman

Hoptimist Snowman

Tomteluvor, tomteskägg, renar och snögubbar. Julen är leendets högtid, och julhoptimister kommer garanterat att få leendena att spridas under den glada högtiden. De är det självklara valet som rolig företagsgåva!

Hoptimist svart julklapp till personal

Hoptimist Bumble svart

Fin Bumble Hoptimist i svart ek med alla vackra årsringar från trädet synliga. Hoptimisten har den välbekanta Bumble-looken med långsträckta ögon och en rund näsa. Klassisk Hoptimist figur att älska!

Hoptimist Bumble i chrome företagsjulklapp

Hoptimist Bumble chrome

Den klassiska Hoptimisten finns även i en exklusiv, glänsande kromvariant som är ett blickfång i alla rum. Med sin reflekterande yta speglar den omgivningen, precis som leenden speglas från person till person.

Lampa Hoptimist oak

Hoptimist Bumble lampa oak

Lys upp ditt skrivbord, nattduksbord, läshörna eller barnrum med ett vänligt ansikte. En charmig Hoptimist lampa i vacker ek, perfekt för hem, arbetsplatser och andra miljöer där du vill skapa en unik atmosfär.

Hoptimist figur smoked oak

Hoptimist Bumble smoked oak

Bumble Hoptimist M i ett utförande av rökt ek med sina runda former, sitt härliga naturliga material och glada uttryck. Tryck på Hoptimisten och låt den röra sig och sprida positiv energi. Perfekt julklapp från Hoptimist!

Varför julklappar från Hoptimist?

Söta figurer till hemmet

Hoptimist figurer är charmiga moderna inredningsdetaljer som skänker glädje till vilket rum som helst. Det är en gullig företagsjulklapp från Hoptimist som gör vem som helst lycklig.

En fin tanke

Julklappar från Hoptimist har en fin tanke bakom sig – att skänka lycka oavsett vad som sker runtomkring i världen. I årtionden har gåvor och figurer från Hoptimist tänt leenden.

Dansk design

Få saker är så populärt som dansk design. Att ge Hoptimister i företagsjulklapp är alltså ett säkert val som ger personalen trendiga hem för många år framöver.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se