Solstickan logotyp

Solstickan

Solstickan design arbetar för  idén att bevara en svensk klassiker med hjälp av trendig och kvalitativ design för vardagen. Du har säkert sett en Solstickan brandsläckare sitta på väggen hos någon i din närhet? Genom att köpa julklappar från Solstickan till anställda stöttar du Stiftelsen Solstickan som hjälper barn och äldre i samhället. 

Solstickan är ett varumärke som sedan år 1936 har haft målet att vara folkligt och göra en skillnad i samhället. Solstickepojken har blivit en symbol för något gott. Julklappar från Solstickan till anställda är gåvor som bidrar både till stilrena hem och en bättre tillvaro för människor som har det svårt.

Kökshandduk i julklapp från Solstickan
Solstickan brandsläckare
Solstickan ljuslåda

Populära julklappar från Solstickan

Brandsläckare svart Solstickan

Solstickan brandsläckare 2 kg

En smidig och stilfull Solstickan brandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen.

Pulverbrandsläckaren är både snygg och praktisk med den klassiska avbildningen av Solstickepojken. 

Brandfilt solstickan vit

Solstickan Brandfilt

Stilfull brandfilt i stållåda med den klassiska avbildningen av Solstickepojken. Rekommenderas att placeras centralt i boendet.

Ett bra komplement till en Solstickan brandsläckare!

Värmeljuslåda svart

Värmeljuslåda

Smart förvaringslåda till 100 stycken värmeljus. Lådan är av plåt och dekoreras med Solstickepojken. En av många lysande julklappar från Solstickan!

Ljuslåda och ljusrör från Solstickan

VÄRMELJUSLÅDA + TÄNDSTICKSRÖR

Ett paket innehållandes en smart förvaringslåda för värmeljus samt ett stilrent tändsticksrör i plåt. Julklappen är vackert inslagen i en kartong.

Ljushållare och tändsticksrör från Solstickan

2 ST VÄNDBARA LJUSHÅLLARE + TÄNDSTICKSRÖR

Ett paket innehållandes två vändbara ljushållare för både kronljus och värmeljus, samt ett stilrent tändsticksrör i plåt. En stilren och värmande julklapp!

Nyckelskåp vitt Solstickan

NYCKELSKÅP

Ett praktiskt och smidigt nyckelskåp som enkelt monteras på väggen, med krokar för upphängning av 14 stycken nycklar. En praktisk julklapp från Solstickan!

Kaffebruk & kaffefilterburk

Kaffeburk + Kaffefilterburk

Förvara ditt kaffe och kaffefilter i stil med Solstickans otroligt populära burkar, med den klassiska Solstickepojken präglad på både fram- och baksida.

Grytunderlägg och grytlapp Solstickan

GRYTUNDERLÄGG + GRYTVANTE

Ett paket från Solstickan till anställda innehållandes ett rejält grytunderlägg i gjutjärn samt grytvante.

Solstickan bricka och kökshandduk

BRICKA + KÖKSHANDDUK

Ett paket innehållandes en mindre bricka samt kökshandduk, prydda med den klassiska Solstickepojken.

Varför julklappar från Solstickan?

Ett fint syfte

Julklappar från Solstickan till anställda bidrar till Stiftelsen Solstickan. Dem arbetar i modern tid med att stötta nya idéer som kan hjälpa människor som har det svårt. En gåva från Solstickan bidrar till något gott!

Säkerhet

Många vill ha en Solstickan brandsläckare i sitt hem – dels för att den är vacker att titta på men även för att den ger ett säkert boende. Varför inte ge praktiska julklappar från Solstickan till anställda?

Trendmedvetet

Julklapparna från Solstickan är oerhört trendiga. Produkterna kan man se i de flesta moderna inredningsmagasin, och dem har blivit en självklar del i det skandinaviska hemmet. Snyggt och stilrent!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se