Solstickan logotyp

Solstickan

Solstickan design arbetar för  idén att bevara en svensk klassiker med hjälp av trendig och kvalitativ design för vardagen. Du har säkert sett en Solstickan brandsläckare sitta på väggen hos någon i din närhet? Genom att köpa julklappar från Solstickan till anställda stöttar du Stiftelsen Solstickan som hjälper barn och äldre i samhället. 

Solstickan är ett varumärke som sedan år 1936 har haft målet att vara folkligt och göra en skillnad i samhället. Solstickepojken har blivit en symbol för något gott. Julklappar från Solstickan till anställda är gåvor som bidrar både till stilrena hem och en bättre tillvaro för människor som har det svårt.

Populära julklappar från Solstickan

Brandsläckare svart Solstickan

Solstickan brandsläckare 2 kg

En smidig och stilfull Solstickan brandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen.

Pulverbrandsläckaren är både snygg och praktisk med den klassiska avbildningen av Solstickepojken. 

Brandfilt solstickan vit

Solstickan Brandfilt

Stilfull brandfilt i stållåda med den klassiska avbildningen av Solstickepojken. Rekommenderas att placeras centralt i boendet.

Ett bra komplement till en Solstickan brandsläckare!

Julklappar från Solstickan grytunderlägg vit

Grytunderlägg i gjutjärn

Skydda middagsbordet och köksbänken med detta vackra grytunderlägg i emaljerat gjutjärn. Robust och stilfullt från Solstickan till anställda!

Värmeljuslåda svart

Värmeljuslåda

Smart förvaringslåda till 100 stycken värmeljus. Lådan är av plåt och dekoreras med Solstickepojken. En av många lysande julklappar från Solstickan!

Solstickan Kaffeburk svart

Kaffeburk

Praktiskt och stilren kaffeburk i plåt med en klassisk avbildning av Solstickepojken på båda sidor. 

Dörrhängare Solstickan

Dörrhängare

Perfekt gåva till den tankspridda! En påminnelse att hänga på dörren för ett säkrare hem.

Varför julklappar från Solstickan?

Ett fint syfte

Julklappar från Solstickan till anställda bidrar till Stiftelsen Solstickan. Dem arbetar i modern tid med att stötta nya idéer som kan hjälpa människor som har det svårt. En gåva från Solstickan bidrar till något gott!

Säkerhet

Många vill ha en Solstickan brandsläckare i sitt hem – dels för att den är vacker att titta på men även för att den ger ett säkert boende. Varför inte ge praktiska julklappar från Solstickan till anställda?

Trendmedvetet

Julklapparna från Solstickan är oerhört trendiga. Produkterna kan man se i de flesta moderna inredningsmagasin, och dem har blivit en självklar del i det skandinaviska hemmet. Snyggt och stilrent!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se