Esporão logo

Esporão

Familjeföretaget Esporão lever efter en enkel filosofi – att göra de bästa produkterna från naturen på ett ansvarsfullt och inspirerande vis. Gåvor som oljor och vinägrar från Esporão tillverkas med samma kunskap som deras viner och håller på så vis samma höga kvalitet. Julklappar från Esporão passar utmärkt till anställda med ett extra stort matintresse.

Alla oljor från Esporão produceras med naturliga metoder och helt traditionella processer. På så vis bevaras den rena saften från de skördade oliverna. Letar ni efter julklappar som är prisvärda och samtidigt hållbara? Då är gåvor från Esporão den perfekta julklappen.

Hållbara julklappar till personalen - Julklappar och gåvor från Esporão
Hållbara julklappar till personalen
Delikatess olivolja i julklapp till anställda

Populära julklappar från Esporão

Experience box i julklapp från Esporão

Experience Box 2.0

Presentbox från Esporão bestående av 2 oljor, en mild och en lite pepprigare i smaken samt en rödvinsvinäger. Perfekt set för att lyckas i köket – en omtyckt julklapp till personalen!

Esporão Selecção i julklapp

Esporão Selecção

Fin presenttub med lyxig olivolja som passar bra till exempelvis Gaspacho, choklad och ångade grönsaker. En enkel med populär julgåva till personalen!

Esporão Cordovil i julklapp till personal

Esporão Cordovil

Fin presenttub med lyxig olivolja som passar bra till exempelvis sallader, soppor eller bröd. En enkel med populär julgåva till personalen!

Esporão Galega i julklapp till personal

Esporão Galega

Fin presenttub med lyxig olivolja som passar bra till exempelvis fruktsallad, grillad annans, ångade grönsaker samt efterrätter såsom glass. God julgåva till personalen!

Varför julklappar från Esporão?

Prisvinnande

Samtliga oljor från Esporão har blivit nominerade och även vunnit priser som världens bästa olivolja. Låt era anställda känna sig som mästerkockar med gåvor från Esporão av högsta kvalitet!

en gåva till köket

Med hjälp av en gåva från Esporão kan dina anställda ta matlagningen till nästa nivå. Det finns en delikat smak för varje tillfälle!

Prisvärt och hållbart

Esporão erbjuder hållbart tillverkade produkter gjorda på bra råvaror – som samtidigt är väldigt prisvärda. Hållbara julklappar från Esporão behöver inte vara dyra!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se