Esporão logo

Esporão

Familjeföretaget Esporão lever efter en enkel filosofi – att göra de bästa produkterna från naturen på ett ansvarsfullt och inspirerande vis. Gåvor som oljor och vinägrar från Esporão tillverkas med samma kunskap som deras viner och håller på så vis samma höga kvalitet. Julklappar från Esporão passar utmärkt till anställda med ett extra stort matintresse.

Alla oljor från Esporão produceras med naturliga metoder och helt traditionella processer. På så vis bevaras den rena saften från de skördade oliverna. Letar ni efter julklappar som är prisvärda och samtidigt hållbara? Då är gåvor från Esporão den perfekta julklappen.

Populära julklappar från Esporão

Esporão oil and vinegar tasting set

Oil and vinegar tasting set

Fin julklapp från Esporão med vinäger och olivolja. 500ml. Kommer tillsammans med en testtallrik i porslin från Herdade do Esporão.

Esporão experience box

Experience box 2,0 MPK 3 (organic alantejo, aziete, red vinegar)

Presentbox bestående av 2 oljor, en mild och en lite pepprigare i smaken samt en rödvinsvinäger. Perfekt set för att lyckas i köket.

ESPORÃO ”Galega”

Gåvoförpackning

Esporão ”Galega” – Extra virgin olive oil 500ml

ESPORÃO ”Selecção”

Gåvoförpackning

Esporão ”Selecção” – Extra virgin olive oil 500ml

ESPORÃO ”Cordovil”

Gåvoförpackning

Esporão ”Cordovil” – Extra virgin olive oil 500ml

Varför julklappar från Esporão?

Prisvinnande

Samtliga oljor från Esporão har blivit nominerade och även vunnit priser som världens bästa olivolja. Låt era anställda känna sig som mästerkockar med gåvor från Esporão av högsta kvalitet!

en gåva till köket

Med hjälp av en gåva från Esporão kan dina anställda ta matlagningen till nästa nivå. Det finns en delikat smak för varje tillfälle!

Prisvärt och hållbart

Esporão erbjuder hållbart tillverkade produkter gjorda på bra råvaror – som samtidigt är väldigt prisvärda. Hållbara julklappar från Esporão behöver inte vara dyra!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se