Lakrids By Bulow logotyp

Lakrids by Bülow

Det var en gång år 2007 – platsen var Svaneke på Bornholm, mannen var 23 år och hans namn var Johan Bülow. Hans mor uppfostrade honom till att han skulle skapa något själv, inte bara något han kunde leva av. Det skulle vara något skapat med hjärtat.

För Johan var det ingen tvekan. Han älskade lakrits och menade att det fanns en helt ny värld av njutning gömd i den råa och trådiga lakritsroten. Han ville göra lakrits till en gourmetupplevelse.

Idag är Lakrids by Bülow känt och älskat i flera länder, inte bara som kvalitetsgodis, utan även som en del av det nya nordiska köket. Och drömmen är att få hela världen att förälska sig i lakrits. En julklapp från Lakrids By Bülow utstrålar lyx, kvalitet och nordisk gourmet. En perfekt julklapp till anställda med smak för det goda! 

Julklappar från Lakrids By Bülow
Frozen julgåva till personal från Lakrids By Bülow
Lakrids By Bülow till anställda i julklapp

Populära julklappar från Lakrids by Bülow

Selection box winter 2022 lakrids by bulow

Selection Box Winter Edition 2022

Lakrids by Bülow handlar om glädjen av att ge och dela med sig. Oavsett säsong och anledning, är den danska kvalitetslakritsen tillverkad med kärlek i Köpenhamn.

Den vackra silverutgåvan av WINTER SELECTION BOX innehåller både populära klassiker och säsongsfavoriter i begränsad upplaga

Denna exklusiva säsongsbox är en perfekt julgåva från Lakrids by Bülow!

Black box christmas frozen lakrids by bulow i julklapp

Black Box (Christmas & Frozen)

FROZEN CRISPY MINT. Skäm bort dig själv med söt lakrits och mjuk mjölkchoklad som har en gnutta minstmak. Ett krispigt skal av vitt, gnistrande socker kommer få dig att tänka på vit, nyfallen snö.

CHRISTMAS BUTTER COOKIE. Blandning av kryddiga, varma toner av kanel med karamelliserad vit choklad och krispig smörkola. När du kommer till det lilla hjärtat av lakrits kan du nästan höra julänglarna sjunga!

Black Box 4 small från Lakrids By Bülow i julklapp

BLACK BOX 4xSMALL

En stilren svart gåvobox innehållande 4 stycken burkar med utsökta säsongsfavoriter i storlek small. Gåvoboxen från Lakrids By Bülow innehåller smakerna CLASSIC, GOLDEN, CHRISTMAS och FROZEN.

Black Box Classic Golden julklapp 2022

Black box (Classic & Golden)

En stilren svart gåvobox innehållande 2 stycken burkar med lakrits-klassiker i storlek regular och small. Gåvoboxen från Lakrids By Bülow innehåller smakerna CLASSIC & GOLDEN. En populär julklapp från Lakrids by Bülow till personal!

Varför julklappar från Lakrids by Bülow?

Lyxigt förpackat

All lakrits från Lakrids By Bülow kommer i stilrena förpackningar som utstrålar lyx och exklusivitet. Få din personal att känna sig speciell genom att ge dessa noggrannt utvalda delikatesser i julklapp!

Nordiskt hantverk

Lakrids By Bülow är ett resultat av nordiskt hantverk och en passion för att skapa från grunden. Genom att köpa en julklapp från varumärket uppmuntrar du företagsamheten och sätter nordiska produkter på kartan.

Unikt och uppskattat

Lakrids By Bülow har ett mål – att sprida kärleken till lakrits världen över. De använder smaken på unika sätt och skapar smakupplevelser som man inte vill missa. Unna dina anställda något speciellt!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se