Lakrids By Bulow logotyp

Lakrids by Bülow

Det var en gång år 2007 – platsen var Svaneke på Bornholm, mannen var 23 år och hans namn var Johan Bülow. Hans mor uppfostrade honom till att han skulle skapa något själv, inte bara något han kunde leva av. Det skulle vara något skapat med hjärtat.

För Johan var det ingen tvekan. Han älskade lakrits och menade att det fanns en helt ny värld av njutning gömd i den råa och trådiga lakritsroten. Han ville göra lakrits till en gourmetupplevelse.

Idag är Lakrids by Bülow känt och älskat i flera länder, inte bara som kvalitetsgodis, utan även som en del av det nya nordiska köket. Och drömmen är att få hela världen att förälska sig i lakrits.

En julklapp från Lakrids By Bülow utstrålar lyx, kvalitet och nordisk gourmet. En perfekt julklapp till anställda med smak för det goda! 

Populära julklappar från Lakrids by Bülow

Lakrids By Bülow Selection Box Winter Edition 2021

Selection Box Winter Edition 2021

Dela din kärlek på det mest smakfulla sättet. SELECTION BOX gör det enkelt för dig och dina gäster att smaka på lakrits A, B, C, D, E Jubileumslakrits, The Classic och Lakrits Guld. Samtidigt är det också den perfekta gåvan när du vill uttrycka din kärlek och skämma bort dina nära och kära.

Lakrids By Bülow Large Black Box Winter Edition

Large Black Box Winter Edition

Låt detta vara en tid för gemenskap och glädjen att ge. Kanske någon du tycker om skulle behöva skämmas bort med lite utsökt dansk konfektyr? Kanske har denna någon aldrig testat gourmetlakrits förut? Ögonblicket när människor smakar på LAKRIDS BY BÜLOW för första gången är något alldeles extra. Se det med egna ögon.

Lakrids By Bülow Large X-mas Mixed (Classic-Christmas)

Large X-mas Mixed (Classic-Christmas)

Är du redo för lite lyxig njutning? Vi har samlat våra CLASSIC och GOLD i en och samma förpackning som presenterar dessa två typer av lakrits i sin fulla prakt. Lyckan att ge kan vara enkel – och full med stil. Rätt mängd för att dela din kärlek till lakrits med dina nära och kära.

Lakrids By Bülow Black box Classic & Gold - Regular

Black box Classic & Gold - Regular

Vacker giftbox innehållande favoriterna Classic och Gold. En väldigt uppskattad gåva!

Classic 295g och Gold 295g

Lakrids By Bülow Black box Christmas & Snowball - Small

Black box Christmas & Snowball - Small

Stilren giftbox innehållande julens smaker – Christmas och Snowball. En väldigt uppskattad julgåva!

Christmas 295g och Snowball 125g

Lakrids By Bülow Black box 4 x Small

Black box 4 x Small

Vacker giftbox innehållande en av varje smak från julens kollektion. Varför välja en när man kan få alla?

Classic 125g | Gold 125g | Christmas 125g | Snowball 125g

Varför julklappar från Lakrids by Bülow?

Lyxigt förpackat

All lakrits från Lakrids By Bülow kommer i stilrena förpackningar som utstrålar lyx och exklusivitet. Få din personal att känna sig speciell genom att ge dessa noggrannt utvalda delikatesser i julklapp!

Nordiskt hantverk

Lakrids By Bülow är ett resultat av nordiskt hantverk och en passion för att skapa från grunden. Genom att köpa en julklapp från varumärket uppmuntrar du företagsamheten och sätter nordiska produkter på kartan.

Unikt och uppskattat

Lakrids By Bülow har ett mål – att sprida kärleken till lakrits världen över. De använder smaken på unika sätt och skapar smakupplevelser som man inte vill missa. Unna dina anställda något speciellt!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se