Lakrids By Bulow logotyp

Lakrids by Bülow

Det var en gång år 2007 – platsen var Svaneke på Bornholm, mannen var 23 år och hans namn var Johan Bülow. Hans mor uppfostrade honom till att han skulle skapa något själv, inte bara något han kunde leva av. Det skulle vara något skapat med hjärtat.

För Johan var det ingen tvekan. Han älskade lakrits och menade att det fanns en helt ny värld av njutning gömd i den råa och trådiga lakritsroten. Han ville göra lakrits till en gourmetupplevelse.

Idag är Lakrids by Bülow känt och älskat i flera länder, inte bara som kvalitetsgodis, utan även som en del av det nya nordiska köket. Och drömmen är att få hela världen att förälska sig i lakrits.

En julklapp från Lakrids By Bülow utstrålar lyx, kvalitet och nordisk gourmet. En perfekt julklapp till anställda med smak för det goda! 

Populära julklappar från Lakrids by Bülow

Classic Regular

Classic Regular 295g

En absolut julfavorit, Classic, är en kombination av mjuk sötlakrits, silkeslen Dulce-choklad och spröda flingor av havssalt som kittlar smaklökarna. En vinnande kombination av smaksensationer.

Classic Large Lakrids By Bulow

Black box classic & gold - small

Vacker giftbox innehållande favoriterna Classic och Gold. En väldigt uppskattad gåva!

Classic 295g och Gold 125g

Giftbox Classic & Gold regular

Black box Classic & Gold - Regular

Vacker giftbox innehållande favoriterna Classic och Gold. En väldigt uppskattad gåva!

Classic 295g och Gold 295g

Giftbox Christmas & Snowball Small

Black box Christmas & Snowball - Small

Stilren giftbox innehållande julens smaker – Christmas och Snowball. En väldigt uppskattad julgåva!

Christmas 295g och Snowball 125g

Giftbox alla small

Black box 4 x small

Vacker giftbox innehållande en av varje smak från julens kollektion. Varför välja en när man kan få alla?

Classic 125g | Gold 125g | Christmas 125g | Snowball 125g

Selection box winter edition

Selection Box Winter edition 335g

En smakfull gåva att ge bort i jul. Vackert förpackat i en stilren giftbox finner man flera exklusiva smaker från Lakrids By Bülow.

Perfekt att dela – eller hålla för sig själv!

Varför julklappar från Lakrids by Bülow?

Lyxigt förpackat

All lakrits från Lakrids By Bülow kommer i stilrena förpackningar som utstrålar lyx och exklusivitet. Få din personal att känna sig speciell genom att ge dessa noggrannt utvalda delikatesser i julklapp!

Nordiskt hantverk

Lakrids By Bülow är ett resultat av nordiskt hantverk och en passion för att skapa från grunden. Genom att köpa en julklapp från varumärket uppmuntrar du företagsamheten och sätter nordiska produkter på kartan.

Unikt och uppskattat

Lakrids By Bülow har ett mål – att sprida kärleken till lakrits världen över. De använder smaken på unika sätt och skapar smakupplevelser som man inte vill missa. Unna dina anställda något speciellt!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se