Skultuna logo

Skultuna

Skultuna är ett av de äldsta företagen i världen, och har i över 400 år skapat vackra metallföremål av högsta kvalitet. Skultuna Messingsbruk grundades år 1607 av kung Karl IX, och än idag är företaget hovleverantör till det svenska kungahuset. Julklappar från Skultuna till anställda är tidlösa, och designen som skapas idag kommer att glädja många generationer framöver. Finns det något mer klassiskt och elegant än en Skultuna ljusstake?

Med sin tradition i ryggsäcken är Skultuna numera en trendsättare som ofta syns i hemmen hos de bästa inredarna. Skultuna har vunnit flera internationella designpriser, och utstrålar modernistisk elegans. 

Genom att ge julklappar från Skultuna till anställda gläjder du många generationer framåt och för vidare det skandianviska designarvet. En gåva som kommer att glänsa på den bästa platsen i hemmet!

Populära julklappar från Skultuna

Kin 3-pack Skultuna

Kin 3-pack

Kin är en serie om fem olika ljushållare  Detta är originalversionen med polerad mässing på in- och utsidan. Formgiven år 2010.

Design: Claesson Koivisto Rune

Ballerina Bowl

Ballerina Bowl

Ballerina skålen är en instabil skålserie med rundad bas i polerad mässingsplåt i tre storlekar; liten, mellan och stor. Formgiven år 2011.

Design: Claesson Koivisto Rune

Kontorsljusstake

Kontorsljusstake

Den här vackra Skultuna ljusstaken är en riktig klassiker och har varit i produktion oavbrutet sedan bruket grundades i början av 1600-talet.

Design: Skultuna 1607

BK.FLWR Candleholder

BK.FLWR Ljusstake

Den etsade ljusstaken BK.FLWR är inspirerad av vilda blommor vid sidan av en stig som leder genom lummiga och magiska svenska sommarskogar. Ljusstaken är tillverkad av etsad och polerad mässing, Skultunas ikoniska material som varit med sedan Karl IX grundade bruket år 1607.

Design: Designstudion Bernadotte & Kylberg

Liljan ljusstake

Liljan ljusstake

Liljan har blivit en modern designklassiker som har förekommit i många internationella inredningar. Vem älskar inte en Skultuna ljusstake?

Design: Ivar Ålenius Björk

Kin - Set om 5

Kin - Set om 5

Kin är en serie om fem olika ljushållare designade av den internationellt framgångsrika designerstudion Claesson Koivisto Rune, denna modell är gjord av polerat rostfritt stål. Formgiven år 2010.

Design: Claesson Koivisto Rune

Varför julklappar från Skultuna?

Vacker inslagning

Alla gåvor från Skultuna till anställda kommer i en otroligt elegant förpackning. Redan innan personalen öppnat sina julklappar kommer dem att inse att det är lyx som gömmer sig inuti.

Hovleverantör

Julklappar från Skultuna skulle passa en kunglighet, bokstavligt talat! Företaget grundades av hovet, och är än idag en betrodd leverantör. Det är garanterat något som kommer att imponera på de anställda.

Trendig inredning

En Skultuna ljusstake står i alla hem där en medveten inredare bor. Varumärket är idag förknippat med lyx och skandinavisk design, så gåvor från Skultuna kommer att uppskattas innerligt!

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se