Kosta Boda logo

Kosta Boda

Kosta Boda glas är känt över hela världen, vilket gör det till ett av de allra främsta varumärkena inom glaskonst. Julklappar från Kosta Boda till anställda utstrålar färg, kvalitet och passion för konsten. Teknikerna på glasbruket har förfinats till att vara nära perfektion, och formgivarna är erkända talanger. 

Genom åren har det levererats flera klassiska kreationer i Kosta Boda glas som är populära än idag. Samtidigt föds det nya glaskonstverk i moderna tappningar där man inte är rädd för att provocera med starka färger och unika utformningar. Julklappar från Kosta Boda är för de modiga konstälskarna. 

Populära julklappar från Kosta Boda

Kosta Boda connect ljusstake

Kosta boda Connect ljusstake 2-pack

Likt ett kärleksfullt par vilar dessa två ståtliga ljusstakar i böljande klart glas mot varandra. Tillsammans bildar de ett vackert hjärta.

Design: Kjell Engman

Kosta boda Snöboll ljuslykta 3-pack

Kosta Boda Snöboll ljuslykta 3-pack

Snöbollen – lyktans form och krispiga yta för tankarna till barndomens vintrar. Där vackert uppbyggda snölyktor lyser upp det svenska vintermörkret. Formgiven år 1973 och en klassiker från Kosta Boda.

Design: Ann Wolff

Kosta Boda Limelight rosvas

Kosta Boda Limelight rosvas

Limelight är en tidlös serie med vacker ljusreflektion.

Rosvasen är skapad för att hålla de höga blommorna på plats och rama in buketten. Den massiva glasbotten reflekterar ljuset i kristallen och får vasen att glimra.

Design: Göran Wärff

Kosta Boda Viva karaff med litet glas

Kosta Boda Viva karaff med litet glas

Viva är den första serien med informella glas – skapade för vardagligt umgänge. Karaffen med medföljande glas är perfekta julklappar från Kosta Boda, och kommer att användas ofta.

All About You - 2 pack vinglas från Kosta Boda till personal

Kosta Boda All about you 2-pack vinglas

2-pack vinglas från serien All About You med motiv som är inspirerade av modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för ett färgsprakande intryck. Motivet på detta glas heter ”Wait For Her”.

Design: Sara Woodrow

Kosta Boda Friendship 6-pack ölglas

Kosta Boda Friendship 6-pack

Serien Friendship från Kosta Boda består av kärleksfulla glas med unika mönster. Ölglasen kompletteras i detta 6-pack med nya unika Sverige-inspirerade motiv.

Design: Ulrica Hydman-Vallien

Varför julklappar från Kosta Boda?

Något för hemmet

Det finns många olika julklappar från Kosta Boda, och du kan hitta något för alla i sortimentet. Det finns allt från konstverk i Kosta Boda glas till vardagliga serviser som är skapade för att användas.

Omtyckt design

Det svenska varumärket är älskat av många, och faktumet att glasbruket grundades i Smålands skogar ger en folklig känsla. Kosta Boda glas har funnits i många generationers hem och är en uppskattad gåva.

Exklusivt

Om du ger julklappar från Kosta Boda till anställda kommer dem veta att du uppskattar dem. Varumärket är exklusivt och välkänt världen över – så gåvan kommer med stor säkerhet att imponera.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se