Holmegaard logotyp

Holmegaard

Julklappar från Holmegaard kännetecknas av dansk design och elegans. I sortimentet finns både munblåsta och maskinblåsta Holmegaard glas. Bland produkterna kan du även hitta ljusstakar samt en och en annan Holmegaard lykta.

De munblåsta glasen är unika och tillverkas för hand av glasblåsaren, som omsorgsfullt blåser rätt mängd luft genom det smala röret. Munblåst glas från Holmegaard känns igen på Svanen-logotypen.

Dansk design är internationellt känt, och verkar bara bli allt mer eftertraktat. Därför är det ett lovande val att ge något från Holmegaard i företagsjulklapp. Det ligger ett varsamt hantverk bakom produkterna, och dem utstrålar genuin kvalitet.

Skäm bort de anställda med något vackert att lysa upp hemmet med, eller lyxiga och praktiska glas att ta fram vid både festliga och vardagliga tillfällen.

Populära julklappar från Holmegaard

DLW lanterna

DWL Lanterna 25 cm

Design With Light Lanterna designad av Maria Berntsen är 25 cm hög. Maria Berntsen har skapat den mobila ljuskällan i munblåst Holmegaard glas och läder som sprider stämning i skandinavisk stil.

H: 25 Ø: 15,2 cm

Kammarljusstake Holmegaard

Kammarljusstake

Design With Light Kammarljusstake designad av Maria Berntsen är 16 cm (diameter). I renodlad skandinavisk design gjord i glas och läder är den mobila ljuskällan vacker på bordet och fönsterkarmen.

H: 4 Ø: 16 cm

Stub glas stort

Stub Glas

Glasen passar perfekt för allt från vatten och saft till öl och vin. Stub-glasen har en kort stjälk och en smal fot, vilket gör det enkelt att stapla glasen i varandra. Designen är enkel, tidlös och funktionell.

4 glas x 36 cl

Stub glas dessert

Stub Champagne/Dessertskål

Med sin lågfotade och stapelbara form har Stub ett uttryck som är unikt. Perfekta för vardagens bestyr, njut av Stub som antingen champagne- eller dessertskål vid festliga tillställningar.

4 glas x 20 cl

Holmegaard julkakburk

Christmas Julkakburk 2020

Fyll årets utgåva av julkakburken med godsaker som hör julen till. Gör det till en tradition att samla på varje årgångs-design. Burken är tillverkad i glas med guldfärgat lock och en julig dekor.

Design: Jette Frölich

Holmegaard julsnapsflaska 2020

Christmas Julsnapsflaska 2020

Fyll årets utgåva av julsnapsflaskan med julsnaps eller annan dryck. Gör det till en tradition att samla på varje årgångs-design. Flaskan är tillverkad i glas med kork och en julig dekor.

Design: Jette Frölich

Varför julklappar från Holmegaard?

Vackra saker till hemmet

Presenterna du kan hitta på Holmegaard är vädigt eleganta och passar väl in i de flesta hem. Den stilfulla enkelheten är tilltalande och ger ro i rummet – exempelvis en tänd Holmegaard lykta.

Historia i hantverket

Holmegaard är ett varumärke med en gedigen historia långt bak på 1800-talet, med ett hantverk som ständigt har förfinats över åren. Hög kvalitet och stor kunskap är det som ligger bakom varje produkt.

Kända samarbeten

Sedan 1900-talet har Holmegaard glasbruk samarbetat med flera av Danmarks mest kända konstnärer och formgivare. Uppmuntra skaparglädjen genom att ge Holmegaard i företagsjulklapp.

ÖNSKAR DU en offert?

Selected Value: 0

Abstrakt Reklam®

Med lång erfarenhet av present och reklambranschen hjälper vi företag, kommuner och föreningar med allt inom företagsreklam.Vi är en trygg och pålitlig leverantör med god kreditvärdighet och som alltid siktar på högsta servicenivå. Vår webbshop finner ni över 100 000 reklam och profilprodukter.

Följ oss

Kontakta oss

Abstrakt Reklam®

Org.nr: 556813-1337

0411-456 60

info@abstraktreklam.se